|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sayın arkadaşlar herkese selamlar,
Aranıza 15 dk önce sıcak sıcak katıldım. Siteyi bir süredir izlemekteydim. Gayet seviyeli ve paylamşımcı bir ortam olduğunu özellikle söylemek istiyorum. Bu ortama katılmak gerçekten çok hoş. Çocukluğumdan beri doğaya ve özellikle deniz dünyasına ilgim çok büyük. Babam ve eniştem sayesinde tanıştığım balık avı ise benim için gerçek bir tutku. Bu tutku maalesef son beş yılda özleme dönüştü. Çünkü beş yıl önce hayatımın en güzel balıklarından birini tuttum oğlum doğdu. Eşim dersane öğretmeni olduğu için hafta sonları çalışıyor ve ufaklıkla ben ilgileniyorum bu yüzden epeydir balığa gidemedim. Geçenlerde olta takımlarım elime geçti ve birden anılarım depreşti. Takımlarımı düzenlemeye başladım ama ne göreyim iğne bağlamayı bile unutmuşum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() erhan bey aramıza hoş geldiniz çok üzüldüm gerçekten çok büyük kayıp bu kadar süre balığa gitmemek gerçekten ama dönmeniz tekrar, o daha güzel sizinde tecrübelerinizi bilgilerinizi bekliyoruz...saygılar...rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erhan,aramıza tekrar hoşgeldin,umarım en yakın zamanda rastgelsinden sonra seni sahil şeritlerinde balık avlarkende görürüz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() sevgili arkadaşım,hepimizin yakalandığı bu güzel amansız hastalıktan nasıl oldu da bu kadar ayrı kalabildin?
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() aramıza hoşgeldiniz diyorum...sözleriniz çok güzel...biliyorum ki 1-2 yıl sonra oğlunuz da size bu beş yılın acısını çıkartmak için eşlik edecektir...emin olun oğlunuzun ilk balığını yakaladını gördüğünüz an dadından yenmeyecek...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz Erhan Bey,
Balık avına yeniden dönmeniz güzel. Artık oğlunuz da size eşlik edecek yaşa gelmiş. Benim ufaklık (Gizer) henüz 1 yaşında. ben de bir yıldır sahalardan uzağım ![]() Oğlunuzu güle güle büyütün, eğitin. Bol avlar...
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin ben de yeni katıldım.pomak45
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|