|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu balık için öngörülen bi türkçeleşmiş hali varmıdır. Yada bu balığa benzeyen avlama metodu aynı olabilecek alternatif bi balık.. Bu balık için türkçe bi isim kullanmam lazım..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tahminimce mezgit
çok benzettim ama emin değilim
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() mezgite whiting die bise diyolardı..bi resmide burda var..bide buna bakarmısın..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Morina olabilir mi acaba oda buna benzer bi balıktı...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() morinayla ilgili bi video izlediğimi hatırladım arşivimde aradım ve buldum bence bu balık morina videoyu indirip bakın derim (videodaki balık morina karşılaştırma yapmanız açısından koyuyorum)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 24-03-2007 " tarihinde saat 14:55 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sözlük manası; Pollack= Morina benzeri bir tür balık.Whiting pollack ta deniliyormuş bu balığa.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |