|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar çok turna videosu izledim ama böyle büyük olanı ilk kez izliyorum o yüzden sizlerle paylaşmak istedim......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Gerçekten güzel bir av,böyle anılar olacak mı acaba ?
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi bilinçli avcılk olsa dediğin gibi ne güzel anılarımız olur .Yav millet küçücük balıkları yakalıyo alıyor inanırmısın 1kg aşağı turna balığıyla yayını salıyorum millet ne yapıyorsun diyo ya bu tür balıklar büyüyen cinsler 1 kg dan aşası alınmaz benim fikrim bu 1 kg balığı alırsak 10 kg ancak videolarda görürüz. haksızmıyım abi ?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu olay malesef ülkemizde kanayan bir yaradır.
İnsanlar her yaz izmirde inanın kibrit kutusu kadar çupraları avlıyorlar yavru olduklarından dolayı yeme çok çabuk saldırıp çok kolay av oluyorlar bunun sonucunda adam balığı aldığı gibi hopp torbaya ama o balığı yiyemez bile öldürdüğüyle kalıyor aslında bilmiyor ki o balık 3-4 kg olabiliyor Serkan abininde dediği gibi büyüyen balıkları torbamıza çantamıza atarken biraz daha insaflı ve seçici davranalım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Daha Büyük | Kefal-İzmir | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 15-09-2009 08:39 |
70 li yıllar en büyük anı.. | mufi | ANILAR | 6 | 11-01-2008 10:10 |
bu balık admı yer izle | serkan arslan | Videolar | 3 | 06-10-2006 13:34 |