|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() yaa bakınn şimmdii buruya gidiyommmatıyomm oltamıı bi taneee u fakk kefall tatma büyükleri hopluyoo en aşşagıı 1 kiloo gelenlerii çıarr ordann neysee atıyomm güzell vuruyoo bi çekiyomm oda nee gümüşş at çek at çekk hep gümüss ilerii gidiyomm atıyomm gümüşşş bi yardımm edinn akıntısı durmuss bi r deree dee etrefındaa yer yerr sazlıklarr varrr tavuk cigeri takıyorum balıkları görmesemmm ugrasmamdaa görüyomm en assagı 1 kiloo balıkk var bana açıklayıcı bi şekildee anlatan arkadaslarr olursaa çok tesekkür ederimm şimdidennnn rast gelederr size sazancıı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sazancı ismini bahşedersen mutlu olurum.
Birde yazdıklarından hiç birşey anlamadım açıkçası. Güzel türkçemizi güzel şekilde kullanıp anlatsan sanırım daha iyi olucak. Chat ağzı dediğimiz olay dilimize çok zarar vermekte. Tabi illa herşey kurallı şekilde olucak diye birşey yok fakat en azından biraz daha özenli yazabilirsin sanırım.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() çokkk acelee yazmıstımm onuu kusuraa bakmayınn nasıll yazdıgımı bile bilmiyodumm bi ara göndermeyimm dedimm ama gönderdimmm
![]() ![]() kusura bakmayınn benimm şu an oturdugumm yerde ufak bir dere var bisikletimleee rahatlıkla gidebiliyorum gidiyorumm ama ufak balık yakaladıgımm içn onları geri salıyorumm bu yüzdenn elim boş dönüyorumm.. bu derede büyük balık oldugunuda görebiliyorumm bu balıkları nasıl yakalayacagımı bilmiyorummmmm benimm oltamm 0,15 misina ilk mantarı takıyorum sonra ucuna bir gkancaa agırlıkk kullanmıyorumm (nasıl atıyonn diyecekk olursanızz atılıyoo atmada sorunum yok) yem olarak ekmek tavuk cigeri özel hamurları denedimm bide burda felaket gümüş varr patatess çuvalını daldır çıkarr 1 kiloo gümüş balıgıı çıkarsana bulundugumm yerr akıntısı kesilmiss bir dere kışın açılır tabiii yeryer sazlıklarrr var veee agaçlar varr(agaçlarr suyadogru egilmişşmi diyecek olursanızzyer yer öylee agaçlardaa varr şimdii sanırsamm birazz düzelttimm kusurumaa bakmayııınnnnn herkese rastgeleeeeeeeee ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşım geçende tatlı suda balık avına gidiyor ve oltasına küçük kurbvağa takıyor.en aşağısı kefallerin 1 1.5 kilo
ama biraz sabır gerekiyor.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bulundugum yerde kurbagaa bolll deniyecegimmm çok saoll arakadsımmm
herkese rast gelsinn
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesaj yazan arkadaşlar imla kurallarına uyarlarsa ve birazda ciddi olurlarsa yazdıkları mesajlar okunur, yoksa konusu ne kadar önemli olursa olsun bu tip mesajlar okunmadan geçilebilir.Acele yazmaya da gerek yok.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bidahaa acill işimm oldugundaa yazmayacagımm kusuraa bakmayınn eminn olunn bidaha olmayacakkk
herkese rast geleee ..............................
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
biri bana anlatsın!!! | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 20-05-2007 13:42 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |
Bana Cevabı Söyle | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 02-11-2005 08:21 |