|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sitemize yeni üye olan ve üye olduğu halde sessiz kalmayı tercih eden arkadaşlar.Lütfen bir ses verin.Anılarınız-fotoğraflarınız ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmak istemezmisiniz?
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İmbat arkadasımızda bu konuya değinmişti.Gercekten anlamıyorum üye olupta bir daha siteye uğramayanları.Oysaki sitemizde gercekten arkadaslık ve saygı üst seviyede.Keşke bu zevki tatsalardı.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hızlı cevabı nasıl açıyoruz
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() arkadaşlar işin daha komiği,hergün tek seferde en az 8-10 kişi ziyaretçi olarak düzenli bir biçimde sitemizi girip takip ediyor,yazmak o kadar mı zor ya da üye olmak ,anlayamıyorum gerçekten.....
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşım.herhangi bir konuda cevap yazmak istersen cevap yaz butonundan yazını yazabiliyorsun.Yazını yazdıktan bir kaç saniye sonra hemen siteye eklendiğini göreceksin..Lütfen sende her üye gibi kontrol panelinden imza kısmına girip adın-soyadın.yaşadığın şehir ve yaşın ile ilgili bilgileri girmelisin.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam ishak abi nasılsın yakında siteye ve sana bolbol resimlerimi ve anılarımı göndereceğim.şimdilik rasgele sevgiler ve saygılar....
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Biladerim seni farklı başlıklarda yakaladım.Fotoğraflarını ve anılarını bekliyoruz.Katılımcı ve kalıcı olmanı diliyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() abilerim kardeşlerim haklısınız yeni üye olan arkadaşlarımızın çoğu (başlarda bende dahil)cevap yazmaya çekiniyor.bunun sebeplerinden biri acaba yazdığım konu daha önce işlendiyse tepki çekermiyim düşüncesi.aynı şey dün benim başıma geldi.internette gezinirken daha önce görmediğim hoş bir videoyu yayınladım ve anında tepki daha önce yüzlerce kez yayınlandı artık bıktık diye.katılımcılara lütfen biraz daha hoşgörü.(bu arada genelde forum içinde hoş görü ve saygı üstdüzeyde genelin hakkını yemiş olmayayım)
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
CEP telefonu olanlar!! | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 05-01-2008 00:37 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
Okullu Olanlar | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 12-02-2007 17:36 |
DUYURU teknesi olanlar | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 23 | 06-04-2006 05:38 |
Ehliyeti Olanlar Buyurun! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2006 10:55 |