|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çocukluk yıllarımdan sonra ilk kez 1 ay önce balık avlamaya başladım. Yani epey bi acemi sayılırım. Bu resimlerde cumartesi günü gittiğim avdan resimler arkadaşlar. Sabah 10 gibi av mahaline gidip 12 gibi acilen dönmem gerekti. 2 Saat içinde Bunları alıp 4~5 lidakiyi küçük olduğundan geri bıraktım. Neticede 1 akşam yermeğini çıkardık.
![]() ![]()
Ersin YEKSAN 1980, İZMİR ![]() Bu mesaj en son " 24-09-2006 " tarihinde saat 18:04 itibariyle sinarit_baba tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu avda kesatsa biz düzgün av yapamıyoruz demekki
![]() Çupranın olduğu her av iyidir ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() devamınında gelmesi dileğiyle...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Erhan abisi, seneler sonra sahneye geri döndüm diyorsun.Başlangıç için gayet güzel.Aslında balık hikaye bizler aslında hem balık tutmak-hem de doğa ile başbaşa olmak için gidiyoruz.Stresini atıp, deşarj olduysan gerisi hikaye.İnşallah daha irisi ve iyisinin denk gelmesi dileyiğle rastgelsin diyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() her halde bu sene çupra cok bol olacak, bende 20 günönce İzmir/çandarlı'da idim 20 gün tatil yaptımher balığa çıkışta 10,15 lidakiden aşagı dönmedim.inşallah bu sene bol çupra yeriz.ha unutuyordum bu arada hayatımda ilk defa güneş çarpmasının ne olduğunuda tatbiki olarak öğrenmiş oldum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Ersin,
kısa bir av süresinin böyle bereketli geçmesine sevindim.Umarım daha uzun bir zamana ve daha irilerine denk gelirsin,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence güzel çipura, başlangıç iyi olmuş. İnşallah devamı daha iyi olur, rastgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersin kardeşim tebrik ederim umarım gönlünce geçireceğin avların ve bu avlarda yakalıyacağın daha güzel balıklar. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() ersin kardeş bence önemli olan oyalanmak.. bugun ufak/yarın büyük hiiiiç belli olmaz
bu işler insanın ummadıgı yerde ummadıgı şeyler başına geliyor....neler kaçıyor...neler yakalanıyor... önemli olan o andaki ortamdan zevk almak...kolay gelsin.şansın bol olsun... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10.12.2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 15-12-2008 08:58 |
acemiden resimler bu pazara ait | hamurabi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-11-2007 10:12 |
Acemiden minekop avı | sinarit_baba | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 06-06-2007 21:43 |