|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı
|
![]() İlk beş konu ve ilk beş mesaj yok mu arkadaşlar ? Hani en son açılan beş konu en son yazılan beş mesaj... çok daha iyi olur gibime geliyor.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değerli Burhan sitmize hoşgeldin umarım güzel paylaşımlar yaşarız. İmzadan anladığım kadarıyla yaş 19 sanırım, oraya doğum tarihini yazarsan her sene yaşını değiştirmek gibi bir uğraş yaşamazsın. Söylediğin konu hakkında sitede her nerede olursan ol site logomozon altında bir stün var orada YENİ MESAJLAR kısmını tıkla siteye yeni eklenmiş konuları ve mesajları okuyabilirsin. Tekrar aramıza hoşgeldin. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı
|
![]() Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim Hâldun Bey. Yaşımın 19 olduğuna bakmayınız çok rica ediyorum. Yaşıtlarıma göre fiziksel ve akılsal anlamda çok çok ilerideyim. Bunu bir reklam gibi algılamayacağınız kanaatindeyim. Umarım birbirimize yardımcı olur ve geçimsizlik yaşamayız. Nâciz fikrimce bir problem olmayacak, eminim. Tabii benim balık tutmakdaki beceriksizliğim ve şanssızlığım ile bana ne kadar tahammül edebilirsiniz bilmem
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
sana kolay gelsin ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı
|
![]() Muvaffak abi ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Sayeniz de amatörlüğe geçişime ramak kaldı.
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foruma nasıl mesaj yollarım? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 6 | 10-04-2011 09:50 |
hızlı mesaj gönder | aahmet | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-03-2007 21:50 |
Önemli bir konu | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 17-10-2006 10:02 |
ilgi görmeyen konu için | murat hindi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 17-03-2006 17:47 |
Özelden mesaj atamıyorum | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 09-12-2005 21:47 |