|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() 08/10/2006 yani bu hafta sonu balığa çıkan arkadaşların neler yaptıklarını merak ettim, neler çıkmaya başladı ? neler kaçtı bilgi edinmek istiyorum , denizde iş yapanların resimleri yani kanıtlarını bekliyorum.....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
etrafı gezelim dedik /kolacan ettik ..Tire yolundaki otobanın alt tarafında çok insan vardı ama iri balık tutan yoktu... millet ufak sazanlar la oyalanıyordu... aslında rüzgarsız saatlerde en azından deniz Sahillerinde de bir tavalık zargana çıkar ...az bir zahmet ile.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Cumartesi günü Emirgan sahilindeydim. Sabahtan akşama kadar 2 kg. izmarit tuttum. 3 haftadır lüfer peşinde koşturup her seferinde eli boş dönmekten bıkıp, izmarit tutalım da evdekiler bari balık görsün dedim. Tam 6-7 tane izmarit tuttuğum sıralarda, yanımdaki kişi 40 cm' ye yakın lüfer tuttu. Bir ara düşündüm takımları değiştireyim, lüfere döneyim diye. Ama amaç izmarit tutmaktı. Hiç karıştırmadım işleri. Öğle saatlerinde ikinci lüfer geldi. Ama ben kovanın yarısını doldurmak üzereydim izmaritle. Öğleden sonra da aynı büyüklükte 3. üferi tuttu yanımdaki. Hiç lüfere bulaşmadan, karidesle yakaladığım izmaritleri akşam üç kişi yedik, bitiremedik. Ne lezzetli balıkmış şu izmarit. Hayatımda ilk defa yedim. Bundan sonra favori balıklarımdandır. Arada 7-8 tane de istavrit geldi karidese. Evde de biraz gümüş vardı ama izmaritlerden sonra kimse bakmadı istavritle gümüşe.
Saygılarımla..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Anılar bölümünde bu hafta sonu icratları için sevgili Çağatay arkadaşımızın ve benim icraatlarımız hakkında bilgi bulabilirsin.Sevgili ''Gizer'' Mehmet bey kardeşim,dediğin gibi bende bu hafta pazar günü geçen hafta tutupda buzlukta sakladığım izmaritleri yedim.Başdan ev halkı çupraya alışık olduğundan dudak kıvırdı ise de yemeğe başlayınca izmaritleri beğendiler.Bu hafta tutulan kaba mercanlarda tabiki önümüzdeki günlerde yenilmek için iki posta halinde sıraya girdiler.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ado herkez mercan cekiyor sen evde oturuyon alooooooooo...sesim geliyormu....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() valla öyle oturuyoz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zıpkın ile avlanmaya merak saldım. | ilhan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 18 | 12-05-2012 13:07 |
Yeni Merak Sardim, Herkese Selam... | spoli | TATLI SU AVI | 1 | 13-05-2008 14:58 |
Balıkların Hızlarını Merak Ediyormusunuz??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 11-12-2006 11:57 |
Çok Merak Ediyorum!!! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 29-11-2005 11:22 |