|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar bu resmi görülen takımlar denenmiş takımlardır ve ben bu takımlarla son derece iyi av yaptım.
![]() ![]() ![]()
Yılmaz Bingül -1975 Adana-Hatay-Düziçi Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 12:44 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar bu resimlerdeki takımları istanbuldayken kullanıyordum. asla hazır çapari almıyorum. çapari yapımı konusunda yardıma ihtiyacı olan forum arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim. MSN Webcam yoluylada yardımcı olabilirim.elimde video görüntüleri var ancak sitede kullanamadım.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu denenmiş takımlarla bizleri bilgilendirmen için teşekkür ederim,birçok kişinin bunlardan faydalacağına eminim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık...çaparilerin yapımı çok zor değildir...balığın cinsine ve bulunduğunuz yerin durumuna göre farklı denemeler yapabilirsiniz...üstelik hazır satılan çaparilere atılan düğünlerden ne kadar emin olabilirsiniz ki...
malzemeleri terzi melzemesi ve süs eşyaları satan yerlerden bulabilirsiniz... kolay gelsin... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkürler elinize sağlık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|