|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() araç gereçler temin edilebilirse boş vaktinizi oldukça iyi geçirebileceğiniz bi uğraş...
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kolay gelsin... ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() kardeşim böyle giderse tüm malzemeciler bayrağı çeker valla
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() güven. seninle aynı fikirde değilim abicim. bunu yapmak için herhalde atölye gerekli. ben hazırını yeğlerim.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yada Mandıradan sağa dönün,100 metre ilerisinde bolca var
![]() Bilmeyenler için bakınız "Karadan Asla macerası"
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tito senin dayın kim ? imza ayarlarını yapsanda senin kim olduğunu bilsek iyi olur.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dayı merhaba ben hüseyin sitenize yeni üye oldum.cok güzel şeyler paylaşılıyor.selamlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abicim bi ara bambuyu rakı gibi bişeyin içinde bekletiyo, balık rakı vazgeçilmez bişey yani
![]() benim bildiğim kamış yapımı; balığa gittiğiniz yerden bir adet pırnal yada kavak ağacı diplerinden çıkmış bi uzun dalın çakıyla kabaca yontulması ve ta ta işte isze kamış. sadece tatlı suda deneyin ama ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rapala Yapımı | Bir Dost | El Yapımı | 42 | 23-01-2012 23:07 |
el yapımı williamson jet popper | walras | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 21 | 28-01-2011 08:15 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
el yapımı şiş | doğukan | El Yapımı | 2 | 30-11-2007 17:22 |
Fly yapımı | Güven ÖZYELDAN | Fly | 4 | 29-08-2007 09:40 |