|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar Akşam gazatesinin bir haberini paylaşmak istedim. Tekne almak isteyenlere duyurulur
![]() Denizli'de oto tamirciliği yapan ve balık tutma merakı olan 42 yaşındaki Mustafa Çulha, 1968 model Anadol marka otomobilini balıkçı teknesine çevirdi. Balık tutma merakı sebebiyle Denizli ve çevresindeki tüm göllerde avlanan Çulha, 2 yıl önce aldığı otomobili tekneye çevirmek için çalışmalara başladı. 2 yıl süren uğraşlardan sonra sadece lastik bölümünü çıkaran Mustafa Çulha, otomobili tekne yapmayı başardı. Gazla ve orijinal otomobil motoruyla çalışan tekneyi, traktörle göl göl dolaştırarak avlanan Çulha'nın bu icadı, görenleri şaşkına çeviriyor. Gökpınar Barajı'nda teknesiyle adeta şov yapan Çulha, arkadaşlarıyla otururken böyle bir fikrin aklına geldiğini söylüyor. Çulha, 'Böyle bir teknenin Türkiye'de ilk olduğunu zannediyorum. Araba elimizde vardı. 2 yıl çalışarak otomobili tekneye çevirdim. Otomobil tekneme 15 kişi binebilir. Motorunu büyüttükten sonra hızını da arttıracağım' dedi.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel yurdumun yaratıcı cin fikirli insanları
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() olamaz böyle bi şey ya...adam yapmış vallahi...helal olsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bu arkadaş herhalde polyester tekne fikrinden hareketle bu işi yapmaya karar vermiş.Zaten Anadol arabanın kasasıda polyester malzemeden.Bence harika bir şey olmuş.....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi benim corsayı yapsak böyle kaça çıkar acep?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yurdum insanı,aklına estimi yapamayacagı yoktur.helal olsun,şimdi gazete ilanlarından satılık anadol arabalara bakıyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kiralik Tekne | inac73 | Tanışma | 2 | 10-06-2009 12:02 |
tekne avı | ADNAN | Organizasyonlar | 7 | 27-11-2007 12:44 |
19.10.2007 Tekne Avi.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 23-10-2007 18:36 |
Şakran (tekne) | uğur karakaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 28-02-2007 01:10 |