|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dikkatimi çeken birşeyi sizinle baylaşmak istedim.
17 ağustos depreminden 1 hafta önce güneş tutulması var idi. geçen senelerde yine bir güneş tutulması ve ardından afrikada deprem busene güneş tutulması ve ardından pakistan depremi ve izmir depremleri... Güneş tutulması ile depremler arasında bir ilişki olduğu kanısındayım..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ay ve Güneşin çekim gücü gel git olayını oluşturabiliyorsa,ikisinin ortak gücü birkmiş enerjiye sahip bir fayı niye tetiklemesin? Ben de seninle aynı görüşteyim.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bilim adamları bu olayların pek bağlantısı yok diyorlar ama bu kadar da tesadüf veya rastlantı olamaz. Her güneş tutulmasından sonra biryerler acayip sallanıyor.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() evet çok ilginç bir rastlantı ama bilim adamları buna bağlamıyorlar.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilim adamlarının güneş tutulmasıyla depremler arasında bir ilişki olmadığını söylüyorlar ben de bilim adamlarına katılıyorum bence güneş tutulmasıyla depremlerin bir ilişkisi yokbu sadece bir rastlantı olabilir güneş hareketlerinin yer yüzeyini etkilediği bir gerçek sıcak soğuk ilişkisi gibi ama yeryüzenden km.lerce derinlikteki kırılmalarda rol oynayamaz anlık tutulmadakı ısı kaybının bir depreme yol açacağı kanaatinde değilim arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Isı değil de gel gitteki gibi çekim gücü var ya,o olabilir belki...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güneş çarpmasının vahim neticeleri | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 18-07-2009 19:44 |
Güneş Çarpmasında İlkyardım | Taygun KOCABIYIK | SAĞLIK | 4 | 07-08-2008 20:23 |
Deniz Veya Araç Tutulması | Bir Dost | SAĞLIK | 35 | 01-08-2007 11:32 |
Ay Tutulması | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 02-03-2007 23:29 |
Güneş çarpmasi | aserkansatı | SAĞLIK | 10 | 12-09-2006 10:39 |