|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Rastgelsin ailesi üyelerinin acısıyla tatlısıyla bitmekte olan ''2006 yılı icraatlarından'' 80'li yılların hit şarkısı olan bir müzik eşliğinde slayt sunumları.1 nci bölümden daha kapsamlı ve yine ''bizlere'' ait ve azıcık dahi olsa yüzümüzde gülümseme yaratacak ,yaşadıklarınızdan küçük küçük kesitler.İndirilmesi biraz zaman alıyor ama emin olun değecektir.(İnşallah 1 nci bölümden daha çok güzel olmuştur.)Herzaman daha iyisi ve irilerinin sizlere denk gelmesi dileğiyle tüm dostlara rastgelsin diyorum. Bu mesaj en son " 22-11-2006 " tarihinde saat 22:00 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu formatta sitenin paylaşımına sunulan sunumları, bazı site arkadaşlarımızın açamadığını Msn'den ve sitenin özelinden bana gönderdiği mesajlardan anladım.Ve yardımcı olmak için şu yolu izlemelerini öneriyorum.Aslında çok basit ve ne yalan söylüyeyeim bende daha yakın tarihe kadar bilmiyordum.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ikinci aşamada bu yapılacak...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() 3 ncü aşamada bu yapılacak ve görüntü bilgisayarınıza inecek......
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() .rar uzantili arşiv dosyalarını açabilmek için winrar, powerzip vb bir araca ihtiyaç vardır. Benim gene bir önerim var
![]() izarc, hem bedava hem digerlerinden daha hızlı, hemde birçok uzantıyı açabiliyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak bey tavsiyenize uyup slaytlarınızı inceledim. ellerinize sağlık çok güzel olmuş. mesajınızda da dediğiniz gibi benim de aranızda olacağım günleri iple çekiyorum. dostlukların kalıcı olması dileğimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar selam,ben bu işi beceremedim bir türlü...İzarc ıda indirdim ama bana sormuyorki winzip ile açmayı deniyor onuda yapamadım...Deliricem çok merak ediyorum yaw...Yardııııııım
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Onur, oncelikli winzipi kaldirabilirsin, izarc cok daha basarili. Kaldirmak istemezsen dosyanin ustune sag tikladigin zaman izarc geliyormu menude? geliyor ise izarca tikla extract to ...\folder ismi olana tikla, bir klasor olusturup icine acar. Beni msn den ekle birlikte yapariz, gokseldbuga@hotmail.com
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel selamlar.msn den yazıştığım doğan dostumuz yardımcı olmaya çalıştı ama nafile sorun benim bilgisayarımda power point olmayışından kaynaklanıyormuş.İlgine çok teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rasgelsin ailesi... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 403 | 27-01-2015 18:38 |
yıldırım ailesi kampı 19/20/08/2007 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 31-08-2007 08:19 |
Tüm rastgelsin ailesi tek video klipte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 29 | 22-02-2007 09:08 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |