|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ünlü İtalyan fizikçi Enrico Fermi,yaptığı bir sınavda öğrencisine şu soruyu sormuştu:''zeytinyağının kaynama noktası;kalayın erime noktasından yüksektir.öyleyse kalaydan yapılmış bir tava içinde,zeytinyağında kızrtma yapmanın nasıl mümkün olduğunu açıkla.''(İtalyan tavaları kalaylanmış bakırdan yapılır) bu size vereceğim bir dip not sizce bu nasıl oluyor cevabını bilen varmı???? ![]() Gündelik Bilmeceler kitabından bir alıntıdır.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Kızartma yaparken yağ kaynamaz...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
ee öğretmenin hali başka ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bilemedik öyle Mi...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Can sakın cevabı söyleme az kaldı bulucam.İz üzerindeyim.Kalaylama sırasında,kalaya katılan maddelerin peşindeyim.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alooooooooo sekodan başka baba yiğit yokmu burdaaa bu soruyu bilecek!!!!!!
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() evet arkadaşlar seko cevabı erken bulduğu için uzatmaya karar vermiştim hiç bir tavada yağ kaynamaz kaynayan tavaya attığınız gıda yada sudur yağın kaynama derecesi 1050 c.yani bizlerin ocaklarında bu ısıyı bulmamız mümkün değil seko yu tebrik ediyorum şimdi sizin bildiğiniz bir soruyuda siz sorun bakalım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
biri bana anlatsın!!! | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 20-05-2007 13:42 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |
Bana 40 kırbaç vurun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 06-05-2006 21:06 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |