|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlker abi fuarda ben şahsen hayal kırıklığı yaşadım
Sadece 3 tekne (biri yelkenli olmak üzere) 2-3 ufak kayık 1-2 motor (anlamıyorum öyle baktım) 1 stand dalış malzemeleri gerisi bizim ilgi alanımız dışında kalıyordu bu saydıklarıma bakmak 10 dakika aldı
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker Abi Pazartesi bir başlık açacağım bu konuyla ilgili, fuar benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı değil, çünkü ne ile karşılaşacağımı aşağı yukarı biliyordum. İstanbul Boat Show gibi bir organizasyon bekleyenler için ise kesinlike büyük bir şok olmuştur
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inanmıyorum abi yaaaa ne biçim organizasyon bu. tühhh.kıvancım jakuzi muhabbetide olurdu birader, taygun 10 dakika haaa, mertim açacağın başlığı bekliyorum üzüldüm şimdi ya. bari arkadaşlarla buluşup tanıştığınız oldumu? bari bu vesile ile iyice kaynaşılsaydı.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hadİ Bunuda Sİz Bİlİn | Rauf | Deniz Balıkları | 19 | 11-04-2007 10:30 |