|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar;
Pek çok arkadaşımızda hayal kırıklığı yaratan, bence ise beklentilerimle paralel gerçekleşen bir fuarın ardından fuarda çektiğim resimleri göndermek istedim. Beklentilerimle paraleldi diyorum, çünkü İzmir'de, üstelik de zaman olarak bu kadar yeni bir organizasyonda çok geniş bir katılım zaten ummuyordum. Kaldı ki tekne sayısı geçen senenin iki katına yakındı (geçen sene 3 tane vardı, bu sene 5 oldu ![]() Sadece tekne resimlerini gönderiyorum, tekne fiyatlarıyla vs Erol Abi daha çok ilgilendi ![]() ![]() İlk resimde Erol Abi tekneyle ilgili bilgi alırken görünüyor. En köşede de Güven kafayı uzatmış ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İkinci teknemiz tam amatör balıkçı teknesi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu tekne çok güzel bir tekne idi, önde Güven'in pişmiş kelle gibi sırıtmasına bakmayın, tekne siparişi vermiş değil kendisi
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynı tekne. Onur'cum inşallah bir gün aynı pozu denizde de alırım senden bu teknenin üstünde
![]() Alttaki tekneyi inceleyenler de soldan sağa İshak Abi, Muvaffak Abi ve Güven...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte benim favori teknem. Amatör balıkçılık için ideal. Gerek tenteleri, gerek iç yerleşimi, gerek livarları vs çok hoşuma gitti. Darısı isteyen herkesin (başta ben olmak üzere
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bu fotoğrafa birkaç isim düşündüm ama net karar veremedim. Artık siz aradan seçin:
1. Aç tavuk kendini buğday ambarında görür! 2. Ciğerci kedisi! 3. Rüyalarım, aşkım ve sen! Güven ne dersin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
23-11-2008 fırtınanın ardından | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 14-12-2008 00:04 |
BOAT SHOW istanbul | Rauf | Organizasyonlar | 12 | 14-03-2007 21:40 |
Kesat bir haftanın ardından... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-07-2006 07:29 |