|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() teknede avlanırken işinizi oldukça kolaylaştıracaktır... tekne içindeki karmaşaları da en aza indirecektir... tekne sahipleri mutlaka kendileri için bi şeyler düşünmüşlerdir ama teknnesi olmayanlar için tekneyle avlanacakları zaman yanlarında götürebilecekleri bi aparat...
eminim herkes üzerinde biraz düşündükten sonra kendileri için en uygun olanı tasarlayıp imal edebilirler... yada bi ustaya yaptırabilirler... yanlız dikkat edin eğer bi ustaya yaptırmayı düşünürseniz aslı astarını geçmesin... ![]() ![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 12-12-2006 " tarihinde saat 11:12 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan gayet güzel ve pratik, özellikle sırtı işinde rahatlıkla kullanılabilir. Bence kendimiz de yapabiliriz...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan çok teşekkürler kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan bu resimdekinin aynısının yeşil renkli olanı bende mevcut,uzun süre önce almıştım bizim killerde benim eski malzemelerin bulunduğu sandıkta yatıyor uzun süredir,bende tekne için düşünüp almıştım ama tekne olmadığı için daha bir süre bekleyecek gibi geliyor bana,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() selim abi vallahi hepimizin istediği bi meret şu tekneler... ve hep aynı iç çekişler duyuluyor içimizde... kısmet...
bu arada ben iki kez üstteki resmi ekledim ama o inatla kayboluyor... üstteki resimde aşağı yukaru aynı fakat montaj şekli biraz farklıydı... o da alttan vidalamalısı... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() __________________
...sende bu mecnunluk hevesi varken çölünü de kendin yaparsın gönül... Doğan her kim söylemiş ise,oldukça özlü bir söz..... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış tutucu | Rauf | El Yapımı | 2 | 06-08-2012 18:58 |
Fish Finder - Portatif Balik Bulucu - 2008 Model | kimyaci417 | Malzeme Üreticileri | 2 | 14-01-2009 09:21 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |
kamış | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 01-03-2007 14:25 |
KamiŞ Tutucu | igmsva | Malzemeler ve Bakımları | 4 | 16-01-2007 10:50 |