|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar
Gezinirken tesaüfen bu siteyi gördüm.Blık tutmak zevklermin en büyüğü olduğundan,siteyi ilgi ile inceledim ve üye oldum.Bu arada fark ettimki üyelerin çoğu izmirden eh bende izmirden evliyim,e birde izmir ile ilgili bir şiirim var.Sitede dostlara armağan edeyim dedim.selam ve saaygılarımla. ******KORDELYA****** Sevgilisi yanında, uzatmış ayaklarını İmbat esiyor serin,dalgalandırıyor saçlarını Karşıyaka vapuru bir gidip bir geliyor Karşı kıyıda ışıklar göz kırpıyor. Gülcü kadın gül uzatıyor ısrarla Dayanamıyor alıyor adam utana sıkıla. Ardından kemancı geliyor, kemanını gıcırdatarak Hemen bahşiş istiyor, çirkince sırıtarak.. Diğer gülcü geliyor diyor alıver bir tane Gösteriyorlar bir önceki gülü alelacele. Önlerinde bir bisikletli duruyor, kendinden emin Soruyor, acaba şiir sever misin? Bakıver diyor adam bakıver gözlerine sevdiğimin Mahşere kadar yazdığım şiirleri göreceksin.. Giriyorlar sonra sevgililer kolkola Işıltılarını bırakarak kayboluyorlar Kordon`da. KUBİLAY ENGİNOL |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Kubilay merhaba hoşgeldin
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldin dostum kalıcı ve katılımcı olursun umarım...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz Kubilay bey..
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() TÜM DOSTLARIN YENİ YIL VE KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR.NİCE SENELER DİLERİM.BU VESİLE İLE BİR ŞİRİMİ DAHA SUNUYORUM.BİLHASSA İZMİRLİ DOSTLAR BEĞENECEKTİR UMARIM.SAYGILARIMLA.
*****KORDELYA***** Sevgilisi yanında, uzatmış ayaklarını İmbat esiyor serin,dalgalandırıyor saçlarını Karşıyaka vapuru bir gidip bir geliyor Karşı kıyıda ışıklar göz kırpıyor. Gülcü kadın gül uzatıyor ısrarla Dayanamıyor alıyor adam utana sıkıla. Ardından kemancı geliyor, kemanını gıcırdatarak Hemen bahşiş istiyor, çirkince sırıtarak.. Diğer gülcü geliyor diyor alıver bir tane Gösteriyorlar bir önceki gülü alelacele. Önlerinde bir bisikletli duruyor, kendinden emin Soruyor, acaba şiir sever misin? Bakıver diyor adam bakıver gözlerine sevdiğimin Mahşere kadar yazdığım şiirleri göreceksin.. Giriyorlar sonra sevgililer kolkola Işıltılarını bırakarak kayboluyorlar Kordon`da. KUBİLAY ENGİNOL |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz, muhabbetiniz bol olsun..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kubilay bey hoşgeldiniz ...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hogeldin kubilay. neşeli ve faydalı paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüm balıkçı dostlara selmalar... | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 8 | 19-08-2007 20:43 |
tüm avcı ve doğa korucusu dostlara selam | warwhoop | Tanışma | 20 | 16-02-2007 22:49 |
tüm balıkçı dostlara selçuktan selamlar | zapatistatr | Tanışma | 10 | 29-09-2006 20:03 |