|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Türkiden bir tv kanalında (yörelerimizle ilgili bir programda) seyretmiştim, sazlık bir gölde balık avlayan bir balıkçı sazanlar için iğneye kokulu çilek takıp atıyordu ve sazan hemen çileğe vuruyordu.. (öyle bir-iki saat beklemeden) ben denemedim ama sürekli sazan avlayan arkadaşların denemesini tavsiye ederim, hatta çilek kokulu meyve özü alıp hamur yapmalarını..
![]() ![]()
__________________
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() hehehehe güzel bilgi deniyeceyim bunu
__________________
![]() ![]() Nejdet Turanlı İstanbul - 1978
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() enteresan...
ama ayçiçeği küspesi ve hamur benim için sazanda vazgeçilmez bi ikili... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() sazanda kullanmaktansa çileği yeme fikri bana daha hoş geldi açıkçası
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sazanda çilek kullanımıyla ilgili daha önce Sami Abi ya da Serkan Abi de benzer bir bilgi vermişti, böylece bir kez daha doğruluğu belli oldu. Teşekkürler...
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok ilginç ilk defa duyuyorum. yaaa bu çilekleri biz yesekte sazanda durduğu yerde dursa... neyse sazan konusunu açmayayım yine.. afiyetle, rastgele
__________________
![]() ![]() ilker GÜMÜŞOVA İZMİR 1966 A Rh(+) pozitif
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Sazana gelince boili ve yavru balığın üstüne başka yemle uğraşmaya gerek yok.Tabi ki 1-2 kilonun üzerindekiler için konuşuyorum...Yoksa Doğanın dediği gibi sazan oralardaysa ve biraz ufaksa her şeye atlar... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
__________________
Yılmaz Bingül -1975 Adana-Hatay-Düziçi |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar şimdi AB üyesi ülkelerde malum refah düzeyi açısından sazanlar çilege alışıktır.. vişne+şeftali+avakado+kivi.. vs...
bizimde bu yolda olmamız açısından bazı istisnai durumlarda sazanlar çilek yiyebilir.. ama Türkiye için bir genelleme olamaz..zira biz kriterleri tamamlıyamadık..ki daha askıdayız.. hele bir AB üyesi olalım..o zaman otomatikman zaten sazanların yüksek kaliteli beslenme ihtiyacı olacaktır.... teşekkür ederim. |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
||||||
![]() |
![]() |