|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlarım size üzülerek söylemekteyimki aldığımız iğnelerin nerede ise tamamına yakını sahte buyüzden iğne alırken çok dikkatli olmanızı ve mümkünse orjinal olduğuna inandığınız bir iğneyi yanınıda götürmeniz gerekir diye düşünüyorum ilgilenen olursa ayrica bu konuda bildiklerimi paylaşabilirim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kemal katılıyorum. malzeme satıcısı bir arkadaş var o da aynını söylüyor. çoğu çin işi. iyi markaları özellikle tanıdık yerden almayı bende tvsiye ediyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bir yerden elime geçen zoka ile çupra avlamaya çalışırken yolunu şaşırmış bir arkadaş oltama takıldı ama 10 metre kadar çektikten sonra kurtardı paçayı zoka geldiğinde açıldığını gördüm ehh dedim mustad diye aldık herhalde kazıklandık dikkat etmek gerek
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet Taygun zokalarda durum berbat,iğnesini ayrı satın alarak mecburen kendim döktürdüm.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İlk denemem-el yapımı sahte | Lethe | AT-ÇEK | 9 | 03-10-2011 07:40 |
Avcı iğneler | nirvana | İğnelerle İlgili Herşey | 18 | 21-08-2011 15:38 |
Sahte Yem ile... | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 13-07-2006 16:10 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |
Çeşitli kancalar(iğneler) | balıkcı | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 24-02-2006 10:13 |