|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim. yeni bir kutu aldım metrodan ZAG..19inc.
içini bir itina ile düzenledim... sizlere vercegim tavsiyeler: 1-14 nolu resindeki kıbrıs takımları şişe mantarını tam ortasından geçirilmiş olup ekmegi tersten mantara sarıp iğneleri üzerine sarmak için ... yani bedeni istediğiniz kadar yaparsanız ekmek dipten bir miktar yukarda sallanır durur. bu arada tüm iğneler vazife yapar.açıkta kalır.. 2-13 nolu resimdeki iki kutu yanyana yapıştırdım. bu kutular kemeraltından alındı saat tamircilerinin malzemelerini koydugu kutu..çokbölmeli.. ufak igneleri bir arada .az yer kaplıyarak bulundurmak için ideal.üst tarafada 7kapagına numaraları yazdım.. ![]() ayrıca kutunun dibinde (gözükmüyor)tendürdiyot/yarabandı/sargı bezi/amonyak/kolonya ..bir kutuda..2 adet tahta kasnak ta el misinası 2adet bez.ve agır kurşun kutusu... naçizane... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi çantanı güle güle kullan abi içeriğide çok güzel umarım yeni çantanla bol bol balık avlarsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi güle güle kullan,malzemelerin hiç eksik olmasın çantada.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı olsun abi..tam teşekküllü balık çantası diye ben buna derim
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çanta tanzimi şahane olmuş,Ama kullanırkende hakkını vermek lazım,emeklerin boşa gitmesin.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İçtenlikle söyleyebilirim ki Muvaffak abi gördüğüm avcılar içerisinde en tertipli düzenli ve sistemli çantaya sahip insandır.
Yeni çantan hayırlı olsun muvaffak abicim harika düzenli olmuş eh zaten içeriği biliyordum yok yokkk ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Onurcum cep bende yok ta cuma akşamı ekranda en geç 21 de mesajımı zaten yazarım en azından taygun+erol+mert in telefonları var onlar dan ulaşırım..
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abicim cep numaramı özelden mesaj attım
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() saat belirtirseniz ben de gelmeye çalışırım
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gökselcim daha bugün pazartesi olduğu için saat belirtmedim...sanırım cumadan kesinleşir...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dikkat!!!! | Bornovalı | METEOROLOJİ | 19 | 31-12-2009 09:42 |
Dikkat dikkat | mufi | Resmi Avcılık Duyuruları | 3 | 24-10-2007 07:13 |
dikkat | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 14-07-2007 22:56 |