|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan midye ile yakaladığım balıklar.
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 18-01-2007 " tarihinde saat 18:47 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() "maşallah" demekten kendimi alamıyorum İsmail abi, elinize kolunuza sağlık... çok süper bir av olmuş yani.. Balıklar resme bile sığmıyor abicim..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hey maşşalaaaaaaah....derya kuzusu bunlar....tebrik ederim abi,kullandığın takımdan da bahsedersen çok sevinirim....Saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Abi tebrik ederim, gayet güzel bir av olmuş. Darısı başımıza en kısa zamanda
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Birşey daha sorucam abi,30 luk misinadan yaptığın köstek kaç cm. boyunda ? Birde iğnenin marka modeli aklındaysa yazarsan sevinirim,çünkü iğne bana biraz ufak geldi(malum marka modele göre iğne boyları değişiyor)...Teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() ismail abi ellerine sağlık...umarım deniz ve hava istediğiniz tav a gelir... midye buralarda çok tercih edilmeyen bi yemdir...daha doğrusu amatörler midye çıkarmak için pek uğraşmak istemezler... ama benim özellikle topladığım yemlerden biridir...hele biraz iri midyeler toplayabilirsem dadından yenmiyor vallahi av...yok zamanda bile balık yakalatıyor adama...
ancak ben takımı anlayamadım...daha doğrusu onur kafamı karıştırdı...acaba bildiğimiz 2-3 köstekli normal bağlanmış bi takımdan mı bahsediyorsunuz yoksa gezer kursunlu tek iğneli bi takımdan mı...ya da gezer kurşunlu 2-3 köstekli bi takımdan mı... bu arada avlandığınız yerin yapısı (kumluk,kayalık gibi) hakkında da bilgi verirseniz takımın kullanılabilirliği hakkında daha iyi bi fikrim olacaktır... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bir el atarda resmi ufaltır. selamlar.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi resim işini hallettim ufaldı ama balıkları görünce gözlerim yuvalarından fırladı boyoz gibi onları kim küçültecek bilmiyorum
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Balıkları-2- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:08 |
Yaz balıkları... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 02-07-2007 00:03 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
deniz balıkları | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 5 | 16-12-2006 11:22 |