|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() taygun osman paşayı dinledik ilk önce senin yorumunu alalım
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Turgay abi inan izlerken göz yaşlarıma zor hakim oldum.
Ne desem neresinden başlasam bilemiyorum. Cesurca yapılmış harekatlar, günlerce arazide yürümek, kar altında günlerce aç kalmak, bir paşanın tüm operasyonlarda bilfiil bulunması her ülkenin askerinin yapmayacağı şeydir. Konuşan kişilerden birisi (sanırım asteğmendi) 1 yıl görev yaptığını ve bu süre zarfında 1 kişinin dahi korkmadığını söylemesi kahraman TÜRK askerinin vatanı için feda etmeyeceği hiçbirşey olmadığının kanıtıdır. Askerimizin kahramanlığı cesareti ve becerisi sayesinde yapılan operasyonlar hep başarılı sonuçlanmış. Fakat beni çok sinirlendiren olay barzani denilen adama verilen paraların pkk ile mücadele yerine direkt pkk yararına kullanıldığı gerçeğidir. Mutlaka izlemesi ve dersler çıkarması gereken bir belgesel. Youtube linklerinide bulup ekliycem buraya.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 0-10 (dakika)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 10-20 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 20-30 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 30-40 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 40-50 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 50-60 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 60-70 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 70-80 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 80-90 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 90-100 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 100-110 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 110-115 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun kardeşim eline emeğine saglık. iyiki varsın.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() evet taygunum ama osman paşanın söylediği çok önemli bir konuyu gözden kaçırmışsın.yüksek ovada her yerden her evin dahada vahimi her resmi dairenin camından çatısından mermiler geldiğini ve bir çok askerimizin arkasından kahpece vurulup şehit olduğundanda bahsetti.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() ellerine sağlık taygun çok güzel hazırlamışsın
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() akşam bilgisayara gelen uyarı sayesinde ben de izledim. uyarıyı gönderen arkadaşım sagolsun.ayrıca belgeseli hazırlayanlara da şükranlarımı sunuyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen Yardıııımm !!! | kuşadalı | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 12-01-2010 10:28 |
Lütfen Yardim... | urfalımurat | TATLI SU AVI | 16 | 08-02-2008 22:02 |
Lütfen... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 18-02-2006 17:54 |