|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaslar at çekte kullabılecegım alba marka bır makına almayı dusunuyorum...tavsiyeni ne olur?? cok hafıf olmak zorunda degıl cunku aynı zamanda normal avlarımdada kullanıcam...tavsiyelerinizi bekliyorum...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş öncelikle at-çek makineni ayrı düşünüp hafif almanı tavsiye ederim, çünkü bir süre sonra çok yoruyor seni. Tabii kamışı da ona göre hafif seçeceksin.
Makineye gelince öncelikle bu iş için ayırdığın bütçe önemli, ona göre bir makine bakman gerek. Ben at-çekte Shimano Hyperloop 2000 RK kullanıyorum, oldukça güzel bir makine. Grafit malzemeden ve çok hafif. Bunu alırken bir de Remixon'un bir modelini beğenmiştim ama şu anda tam olarak hatırlamıyorum...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() butce olarak 80m cıvarı olabılır...albalar hakkında ne dusunuosun???
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Alba RR 50 ve 60 tavsiye ucuz olarak tavsiyem ucuz olarak istiyorsanız kk 50 ve 60 ı tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 80 milyon altı shimono marka makina bulursanız almayın zira çin malıdır bu yüzden at çekde kullanabileceğiniz marka yedek parçası bol bulunan alba olmalıdır vede RR ne KK Serisi 50 ve 60 ı öneririm.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş Alba'nın o makinelerini incelemediğim için bir yorum yapmam. O fiyatlara oldukça güzel makineler bulabilirsin bence. Gidip malzemecileri gez derim. At-çek için alacağın makinenin:
1. Devir sayısının yüksek olmasına, 2. Hafif olmasına, 3. Dişli sayısının yüksek olmasına, 4. Anında duruş rulmanının çalışmasına, 5. Misina kapasitesine (çok büyük bir makineye gerek yok), 6. Makinenin sağlamlığı hakkında eline aldığın zaman oluşan kanıya bak ve öyle karar ver derim. Yerli üretim Alba mı Çin üretimi Shimano mu dersen kişisel tercihim Shimano olur. Ama her insanın tercihleri farklıdır tabii. Şimdiden alacağın makineyi güle güle kullan...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert senin beğendiğin makine REMIXON CHARISMA CH serisiydi. Bendeki CH 35'miydi CH 40'mıydı hatırlamıyorum. Fiyat olarakta çok uygun, sanırım 20 ytl civarında. Kullanımı hafif olduğu için yormuyor, özelliklerini biliyorum 3 bilyalı devri 1:5,1 sayesinde çok seri.
Bu makineyi yine REMIXON DOUBLE BLACK serisi 2 parça kamış ile kullanıyoum. İkiside aynı marka olmasının yanı sıra ksusursuz bir performansa sahip. Tencere kapak olayı. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makina Tercihi | oltacı hasan | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 29-11-2009 01:51 |
surf makina için yardım | giritli | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 29 | 18-11-2009 17:25 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |