|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar sitede her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. yalnız niye balık yok veya varsa biz niye tutamıyoruz.bir de bu konuyu paylaşsak diyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüsnü abi hani bir laf var oxford vardıda biz mi okumadık
şimdi ben diyorum ki vardı da biz mi tutamadık ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüsnü abi sanırım mevsim şartlarından ve balıkların yaşam biçimden bazı meralara gelmediğinden kaynaklanıyor, yazın bol bol tutarsın umarım.. Yazın sitede şenlik olacak umarım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü kardeşim kıyı için henüz vakit erken...Eskiler der ki, balık ''iğdeler çiçek açmaya başlayınca '' kıyıya yürür derler.....Ve, iğdeler olgunlaşıp kızarmaya başlayınca da, ufak ufak kıyıdan çekilmeye başlarmış....Benim takvimin bu .....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() vallahi bu aralar buralarda balık için gece avlanmak gerekiyor...havalar soğuk olunca ava gidecek kadar gözü kara adamları bulmak zorlaşıyor...ha bi de toplanabilsek bile hava patlıyor bu seferde yada başka sorunlar çıkabiliyor...
tatlı su için de havaların ısınmasını beklemek şart oldu...yayın bile çıkmaz oldu bu aralar... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Şu iğdeler çiçek açin gene tutamayalım sorucam sana amcacım o zaman. Tek amacım iğde yetiştirmek oldu
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Hüsnü kardeşim, niye balık yok soruna cevap veren Savaş,Mert ve Ersen kardeşlerimle aynı fikirdeyim,global ısınmanın artışıyla birlikte yaşanan tuhaf mevsimler,yaşadığımız yüksek basınçlı günler(eğer barometre kullanan arkadaşlar varsa Kasım,Aralık aylarında barometre 1040 milibarı buldu,Ocak ayında ise 1030 ve 1020 lerde gezdi)bu havalar tabiki bütün yaşamlarını göçlerini,üremelerini,beslenmelerini tamamen doğadan aldıkları hissettikleri duyularla sürdüren bu sevimli canlıları tahminlerimizden çok çok fazla etkiledi ve önümüzdeki yıllarda bunun dahada artacağı korkusunu şimdiden yaşıyorum,çünkü ben balığa çıkamazsam yaşlanıp ölürüm.İkinci bir nokta kıyıcılık yapan arkadaşlar hiç morallerini bozmasınlar ben hergün tekne ile gidiş geliş 4 saatlik yola gidiyorum 50 küsur metrelerde avlanıyorum ben bile şikayetçiyim astarı yüzünden pahalıya geliyor.Anlatılacak çok şey var ama yazmayla olmuyor sana ve tüm site dostlarımıza sevgi ve selamlarımı yolluyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Kizilirmak'ta Dev Balik | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 27-03-2006 06:06 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Yaz Başinda Bir Balik Avi | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 19-01-2006 20:08 |