|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Balık tutmak için en iyi 10 nokta adı altında kıyılarımızda bazı avlaklara yer verilmiş [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Kardeşim ben havalar ısınıncaya kadar ''kıyıdan gitmeyeceğim'' diye kendi kendimi şartlandırıyorken sevgili Güven, nereden buldun bu gazete haberini yaaaaaaaaaaa....
amcam balık varda biz mi tutmuyoruz......Yok karaburun karakartal mı yok kartalkayamı ; yok karaburun mordoğan limanı filan....... ![]() Yok abi ben bu hafta da evdeyim....şeytana uymayacağım........ ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oturduğun yerden bunları yazmak kolay tabii, sıkıyorsa çeksinler yakaladıkları balıkların fotoğraflarını kanıt göstersinler
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ben bilmem abicim adamlar birsey biliyorki yazmışlar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ah Güven'im bu hafta özellikle kıyı için çok gaz veren oldu ama ''balık yapmıyacağını'' bilidiğim için gaza gelmedim ve malesef bu hafta da evdeyim....
Ama hava müsait olsaydı kesin bu hafta mercanları dizecektim ama nasip......Şu an evde otururken bile rüzgarın ıslığının duyabiliyorum.... Aman allahım bu havada polyester teknede çeşmede 50-55 metrede olsaydım acaba ne yapardım.....Tahminime göre ''Tadından yenmeyecek'' bir anı olurdu herhalde... ![]() Velhasıl evim evim canım evim diyorum................ ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güvocum tanıdık avlaklar var gördüğün gibi gitsek mi ne yapsak
![]() İshak abicim bu gün 2 çupra tutarak tarihe adımı altın harflerle yazdırdım tarihi bir yere not alıver sana zahmet 17/2/2007 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() yaşa sen tagoo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() KARATAŞ SAHİLİ
Giden boş dönmüyor Olta balıkçıları, Adana’ya 47 kilometre uzaklıktaki Karataş’ın sahillerine ekimden itibaren akın ediyor. Cemre suya düşünceye kadar süren av sezonunda iskele, barınak, adalar, Harbiş Sitesi kayalıkları ve Atapark bölgesinde olta sallanabilir. En çok levrek, çipura, karagöz, mırmır, kayabalığı, karakulak, kefal, istavrit çıkıyor. Levrek ve lüfer avlamak için oltayı 30-40 metre ileriye fırlatmak gerekiyor. Mercan için dip oltası uygun olur. Sahil kıyısındaki lokantalarda yeme içme imkanı bulunsa da olta balıkçıları, termoslarda sıcak çay ve kahvaltılık getiriyor. hey yavrum hey...bi ben akın edemiyorum walla ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul'da balık tutmak(Yeni başlayacağım) | trrudeboy | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 16-08-2009 14:43 |
balık yemek ve tutmak | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 26-07-2007 21:39 |
terbiyesizlikte doruk nokta!!! | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 19-06-2007 13:41 |
Balik Avi Günlüğü Tutmak | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 31-10-2005 19:24 |