|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım, kendim ile ilgili olarak sitemizi şöyle bir taradım ve gördüm ki, taaaaaaaa 12 ncı aydan beri kıyıdan gitmemişim.Ve, havalar ısınıncaya kadar da hiç gitme niyetim yokdu.Çünkü daha önceki tecrübelerimden de bildiğim kadarıyla bu mevsimde kıyıdan kolay kolay gündüz pek bir şey çıkmaz olduğudur.(İstisnalar tabiki olabilir..Göksel'in son macerası gibi)
![]() Velhasıl havaların durumu malum.Her ne hikmetse ,hava bazen hafta içinde ''Lokum gibi'' olduğu halde;Cumartesi/pazar olunca meteoroloji 6-8 filan veriyor..... Neyse sözün özü,allah nasip ederse ve bir aksilik çıkmaz ise (Yağmur..vs gibi) yarın gerence taraflarına bir çıkarma yapmayı düşünüyoruz.... ![]() Balık tutamaz bile en azından oltaların pasını atmış oluruz ve eve gelirken hanımlara çiçek filan toplamış oluruz.... ![]() Bu hafta sonu için plan yapanlara şimdiden bol şanslar.....Güzel havalarda hep beraber balığa gitmek dileği ile rastgelsin...... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi evden çiçek topluyoruz diye çıkıyorsun sanırım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hanım izin verseydi gelirdim Ishak abi.
Görmüş geçirmiş hatta ermiş bir dede ile konuşurken sormuşlar; - Dede ailenin başı kadın mıdır, erkek mi? - Erkek baştır. - Peki kadın nedir? - Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilker seni pas sökücü kurtarmaz.
![]() ![]() şu dedeyle bi görüşelim. onun bir yöntemi mutlaka vardır balığa kaçmak için. ![]() ![]()
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 23-02-2007 " tarihinde saat 23:18 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim avın inşallah bol çupralı geçer haydi hayırlısı
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Ishak abi muhtemelen okuyamayacaksın ama, güvenilir kişilerden aldığım bilgiye göre geçen hafta Intur mu Iltur mu öyle bir site var ya, onun önünden 5 parca 600 gr lık çipura almışlar
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak bey yarın hava kötü görünüyor ama pazar hiç fena değil.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iltur sitesi balıklıovada,gerence ayrımından giriyorsunuz.yollar biraz bozuk dikkatli olmak lazım!!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
haydin bakalım balıga | mufi | Organizasyonlar | 0 | 13-06-2007 06:01 |
Bakalım iğdeler çiçek açtımı açmadımı..... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 03-04-2007 07:10 |
Bakalım Levrekleree KUDURR :)) | Yırtık | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 29-12-2006 21:05 |