|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Cuma gecesi saat 12 de yola çıktık 2 gibi Kazıklıdaydık, oltaları attık, tık yok bu böyle sabah kadar sürdü. Bu arada ben , Lilia, Mustafa, Dilara, abim Nadir 5 kişi gittik. Gece hava baya soğuktu önceki haftaya göre, güzel bir ateş yaktık. Bu arada Tago bilir çalıların yanından tam önüme atmama rağmen 2 kere bir şamandıraya takıldı oltam ve koptu. Sabag hava aydınlanınca soldaki buruna doğru gittim çünkü tık yok. Veeeee neden balık olmadığı anlaşıldı, Güllük limanına bağlı Vurgun isimli ufak bir balıkçı kayığı, bizim avlandığımız yerden taaa buruna kadar siz deyin 600 metre kıyıdan 10 metre açığa ağ atmış geceden. Bizim bunu farketmemiz mümkün değil gece, kaldı ki sabah ben buruna giderken farkettim. Nesye saat 7 gibi beyefendi geldi ağı çekti, çekerken pervanesine doladı, kesti, bizim oltaları kopardı, taaaa önümğze kadar geldi ve benim olta taktığım şamandırayı çekti. Meğer o şamandıra ağınmış, ama bunu anlamaya imkan yok arkadaslar arada nerden baksanız 300 mt mesafe var. Tabii ağ olan yere balık mı girer. Neyse kısa kesiyorum akşam 2 ye kadar sahilde uyumuşum, tabii balık yok, Kazıklıya gelen kimsede yok, herkes döndü , aksam 4 gibi balık çiftliklerinin oraya gitmeye karar verdik. Gittiğimiz gibi saat 6 ya kadar 6 tane isparoz tuttum başka da hiçbirşey yok. Ilk defa bu kadar kötü av oldu, yanımızda götürdüğümüz arkadaşlara da yazık oldu, hem yoruldular hem zevk almadılar . Akşam biz dönerken aynı balıkçı aynı yere ağ atıyordu. 1-2 video çekimi yaptık, resimleri çıkartıp şikayet edicem o balıkçıyı. Bu arada ağdan çıkan 3 tane parmak kadar isparoz 1 tane de iri kolyoz başka da birşey yok.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel'cim raporu şimdi okudum.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Amcam geçmiş olsun.....Biliyorsun 3 hafta önce bende kurtlandım ve gittim.Tabiki hiç bir şey alamadan hanımlara çiçek toplayıp geldik.Abisi Nisan 15 olsun bir hele....O zamana kadar k ı y ı d a n pek bir şey olmaz.Tabi istisnalar kaideyi bozmaz.Bak bu hafta bana 2 yerden zarf attılar ama açmadım.Bugün cumartesi günü geceden Mordoğan'a gidenlerden rapor geldi.Bir iki mıngri ve başka hiç bir şey yokmuş...........
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel kardeşim sağlık olsun, bu seferlik böyleymiş. Birlikte gelen arkadaşların adına bende üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. KIYILARA BU ŞEKİLDE AĞ ATAN BALIKÇI MÜSFETTELERİNİDE BURADAN AYRICA KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel ben de dün Dalyan tarafında kıyıya 3 m mesafe ağ gördüm
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel ben 1 aydır bir şey yakalayamıyorum abi.. senin her haftada olmasada arada bir resimlerini görüyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gökselim kara bahtlı kem talihli balıkçım. Havalar ısınmaya başlıyor artık daha yakın yerlerde daha güzel avlar yaparız abicim. Ayrıca balık olmasada akbük gibi güzel bir yerin havasını soluman bile bu hafta seni götürür sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar birşey soracağım Başlıkla alakalı olduğu için buraya yazıyorum.
Bu ağ atma yasağı ne zaman başlıyor? Bilen söylerse sevinirim...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gökselim bahtsız bedevim canım kardeşim valla artık sana değil yanındakilere üzülüyorum. dediğin gibi bencede kıyıdan av için şimdilik taaa oralara kadar gitme, bi süre daha yakınlarda idare edip 1 ay daha sabret bence.........
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() gırgır ve troller için yasak sanırım 1 mayıs tarihinde başlıyor ama emin değilim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
Akbuk-ilk ve son | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 23-11-2006 08:13 |