|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Warmı bu hafta denize ava gidecek..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ben vardiyalı çalışıyorum salı çarşamba izinliyim hava müsait olursa çıkmayı düşünüyorum diğer ekip cumartesi pazar balığa çıkacak bakalım ne tutacaklar bizim buralar biraz kısır istavrit var kıyı taşlarına balık daha inmedi böyle idare ediyoruz sizlere rastgele
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Pazar günü güneye gidecekler olursa (kıyıdan avcılık). katılırım ben burada ana cadde üzerindeyim..Pazar hava fena değil..
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet var,denize değil ama malzeme avına gideceğim bu hafta,her sene martın ikinci hafta sonuna denk gelen buradaki en büyük derneğin düzenlediği ve sadece balıkavı malzemeleri satılan bit pazarı yarın yani 18.03.2007 tarihinde kurulacak,pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() selim abi yeni malzemeler ve tanıtımını bekliyoruz....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() Evet uzun bir aradan sonra, Mert,Tago,Onur ve ben Çeşmealtı tekne programı yaptık, bakalım oltamıza neler gelecek ?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() desenize ekipte tamam o zaman sizlere rastgele oltanız balık dolsun bol avlar dilerim
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşla ben siteye yeni katıldım herkese slm.sökeliyim.haberiniz olsun didim taşburundan geçtiğimiz hafta sonu lida çıkmaya başladı.karinada da aynı durum.bu pazar yine gidicem.gelecek olanlar yem olarak kırmızı kurt olsın.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 27-03-2007 " tarihinde saat 05:29 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |