|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yalçın abi teşekkür ederim fotolar için..boşuna sahil boşuna tekneyle yer geziyorsunuz beyler işte balık kerterizi size çeşmede bir evin bahçe duvarıymış bu...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben size anlatmamış mıydım bunu Güven. Dayım bu yaz cep telefonundan videosunu çekmişti, orada görmüştüm ben de. Servet valla
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() güven bu arabamı suyun altında yoksa balıklarmı karada yaşıyor.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Kızları yok muymuş araştırdınız mı? Tagoyu everirdik
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() dün akşam ben de ege tv haberlerinde izledim bunu. harika bir olay.
çeşme bana ters olduğu için o tarafa giden arkadaşlara öneririm. denizden boş dönenler için uğramaları gereken net bir kerterez. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() abicim bu gerçek deil dimi? halüsilisilasyon dimi? olamaz böyle bir şey.
denize gitmek zor mu gelmiş nedir evinin balkonundan mı tutacakış. Yazın toplanıp bi haftalığına kiralasak evi. bütün yaz orada değildir heralde. isteyen dalar isteyen de olta atar artıkın be ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
c.tesi günü çeşmede av yapalımmı | kekeme | Organizasyonlar | 1 | 25-03-2009 23:30 |
11-12-2008 çeşmede mercan ve karagözler | bird | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 18-12-2008 10:55 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 20-03-2007 16:13 |
rastgelsin ekibi çeşmede | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 13-09-2006 12:08 |