|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() balık avlamak her daim beni cezbeden bir uğras oldu. ilk önce çayda başladım, oltaile sonra ağ denemelri yaptık çocuk sayılabilecek yaşta.
şimdilerde denizde avlanmak ilgimi çekiyor ama bu alanda çok başarılı deilim kabul ediyorum. aslında olta vs çok önemli olduğunu düşünüyordum ama su anda düşündüklerim çok farklı. iyi bir av için; iyi bağlanmıs bir iğne, karides gibi iyi bir yem, iyi yer seçimi yeterli olacağını düşünüyorum. ciddi anlamda balık avlamaya giriştim çok kez ama, yakaladığım en iddialı balık 1 MERCAN diyebilirim, bunların dışında iskorit, 4-5 yılan balığı ki bir tanesinin boyu 2 metreden fazla kalınlığı bacak gidiydi. Birde ahtapotlar var yakaldığım. üç adet ahtapot, bir tanesi elle olmak üzere. eğer sizde bir ahtapotla karsılasırsanız elle yakalayın ısırmaz ama gömleğiniz mutlaka olsun yoksa kolunzdan sökemezsiniz ve bir ay gaçmeyecek olan izlere sahip olursunuz ![]() ikisinide yine boş bir baık avından sonra yakaladım ve gerçekten çok zevkliydi, çünkü çok sıgı bir yerdeydi ve yemi alışı su üstüne çıkışı ayaklarını açıp su atması heyecanlı ve unutulmaz anılardı. şu an bu anılarıma biras ara verdim ama hazirandan sonra çokk daha başarılı denemelerim olacak eminim. bu arada artık zıpkın avına başlamak istiyorum daha güzel eğlenceli suyun altı, bakalım neler olacak. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kutluhan, aramıza hoşgeldin umarım dileklerinin hepsini gerçekleşltirirsin. İmza kısmınıda doldurursan yaşını ve nereden katıldığını öğrenebiliriz, zira bu bir forum kuralıdır. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kutluhan aramıza hoşgeldin bol paylaşımlar dilerim
bu arada konuyu tanışma bölümüne taşıdım.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kutluhan aramıza hoşgeldin...Balıkavının bence en önemli şartı "doğru yerde,doğru zamanda olmak" diye düşünüyorum...hiç yılma arkadaşım...eminim bu site sana uğur getirecektir...bana getirdiği gibi...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kutluhan hoş geldin sefalar getirdin.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kutluhan aramıza hoş geldin
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Kutluhan aramıza hoşgeldin ancak çok hızlısın biraz yavaş önce çay dere oltacılığı sonra ağcılık sonrada deniz oltacılığı ve şimdide zıpkıncılık diyorsun bence yavaş ve sindire sindire ilerle ve nerede başarılıysan o konuda kendini geliştirmeni tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kutluhan aramıza hoş geldin
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ahtapotlar | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 15-07-2009 20:04 |
25/03/09 akşamı yılan balıkları | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 29-03-2009 18:25 |
avrupa yılan balıkları | mufi | Tatlı Su Balıkları | 4 | 21-06-2008 11:23 |
Yılan Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 21 | 11-07-2007 12:11 |
Yılan balığı avı... | katiti | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 28-04-2006 05:40 |