|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili dostlar,epeyden beri balığa gidemediğim için,artık ''hamlık ve kaşıntı'' had safhaya geldiğinden dolayı ne olursa olsun bu hafta mutlaka balığa kaçmaya karar verdim.
![]() ![]() ![]() karanlık;yağmur ''ahmak ıslatan tarzında'' ince ince atıyor.Vallahi sabahın köründe cesaret edip de kapısını çalamadık ve hemen onun yakınındaki Erdal beylerin yazlığına geçdik.Başladık kahvaltı hazırlamaya...Birde baktık ki,Ertaç abi beş dakika geçmeden yanımıza zıpladı.Meğer bizim arabanın sesine uyanmış.Ve, ne yapacağı belli olmayan bu havada her biri birbirinden beter şekilde 4 ''kafadan kırık'' soluğu teknede aldık ve.....Pat pat pat.... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şansıman işi bizi taaaa saat: 08.00 kadar uğraştırdı ve geçici bir çözüm ile halledilmiş oldu.Tabi bu arada yağmurda bayağı hızlanmaya başlamıştı.Havanın sonunun ne olacağını tam bilemediğimizden dolayı her zaman gittiğimiz 50-60 derinlik yerine,bu defa yaklaşık 30 metrelere doğru yola çıktık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Olta atacağımız yere vardığımızda sorunsuzca,taramadan demirimiz tuttu ve büyük bir iştahla oltaları denize salladık.Fakat havadan mıdır;yoksa demirlediğimizin yerin verimsizliğinden midir yoksa mevsimden midir bilemiyorum, istediğimiz av yapamadık vesselam...Yağmur çok çok hızlandığında kamara giriyor ve azıcık hafiflediğinde ise tekrar olta atmaya çalışdık ise de nafile... Çay molası anı......Ama ne keyf.....!!!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada da tabirimi maruz görün hepimiz donumuza kadar ıslandık desem vallahi abartı olmasın. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 31-03-2007 " tarihinde saat 19:09 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() abi sağlık olsun ama muhabbeti bile yetmiştir sanırım.öğle vakti bir ara msn de tago la konuşurken bende bozmuştum niyeti ama aynı anda şimşek sesini duyunca hemen yan çizdim. napalım kısmet...şansın yanınızdan ayrılmaması dileğiyle..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi evde oturmaktan,plan yapmaktan iyidir.kurtlarını dökmüşsündür.en azından arkadaşlarınla muhabbet,tekne gezisi,birkaçta balık ıslanmakta tuz biber olsun
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi bu yağmurda işin mi yok allah aşkına
![]() Neyse yine birşeyler olmuş emekler boşa çıkmamış iğdelerrr diyorumm başkada birşey demiyorum ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar o kadar eziyete bu kadar balık macerası bile güzel biz burada lodos derken sert poyraz yine karada kaldık kaşıntı had safhada rastgele
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() Walla tebrikler diyorum, herkezin harcı değil, bu da senin ne kadar ava meraklı olduğunu anlatıyor.Yine siz şanslıymışsınız teknede tente var mış beterin beteri var dizde böyle bir günde çıkmıştık ama tente yoktu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() İshak ustam yaa senin de benim gibi şansın yokmuş aramızdaki ufak fark ben gazi pasşaya balığa balığa araba ile gittim sabah yağmur yağıyordu balkonda oturduk mangal yaptık.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Neye niyet neye kısmet. | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 24-11-2009 21:21 |
neye dikkat etmemiz gerekiyor | genzul | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 02-11-2009 18:37 |
Balıkta en çok neye kızarız: | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-03-2008 15:28 |
neye atarsan o çıkar | ceza_4 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 06-09-2007 09:08 |
Çipura'ya niyet Lidaki'ye kısmet... | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 11-12-2006 18:01 |