|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() koptuğum andır!!!!!! ( şimdi farkettim, ben gokseldbuga , sabahtan beri resim düzenlediğim için Haldunun kullanıcı adında kalmış)
Saymak için yorulmayınız 23 çipura 2 levrek ( Ismail amca gene ispendek diyor ya neyse) ![]() ![]()
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 12:05 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi şimdi buraya ne yazsam az gelecek...başarılarının devamı dilerim
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hocam sende bir tane nazar boncuğu iliştir bence nazar değecek vallahide billahide bizden maşşallah şansın hep böle daimi olsun abicim.....
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ismail abi yine almışsın levrekleri çupraları.
sana bir önerim olacak; siteye resim koymasan artık... yakında taşınacağız Çanakkaleye... bizim buralarda iğdeler henüz çiçek açamadı da. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abicim geliyoruz abi bu hafta sonu....
![]() Yeter abicim bu nedir yahu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haldunum sanırım balıkları görünce şoka girdin...levreği ben 1 tane saydım ama...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Bizim bir sunucumuz vardı TRT de mac anlatırdı onun bir lafı vardır anladınız Orhan Ayhan o bir gün hayretler icinde kaldığı bir pozis yonda şöyle demişti -Vay anasını sayın seyirciler !!bende şimdi biraz evvel onu dedim
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
"Ağlamak istiyorum sayın seyirciler ![]() ![]() ![]() ![]() Abi maşallah diyorum başka da birşey diyemiyorum sana ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Reis bu hafta sonu yine ordayım inşallah
Ara ver artık bitirme balıkları
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi tebrikler,başka bir şey aklıma gelmiyor.abi ne tip iğne kullanıyorsun?
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cevat bey,
ekonomik olması bakımından 17104 veya 2505 no.ların.2-4 no.ları. mustat olursa daha iyide biraz pahalı oluyor..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ismail çakır | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 28-08-2007 22:05 |
İsmail Çakır adına-19Nisan | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 25-04-2007 19:45 |
Sinarit...Alanyadan...Nisan 2007 | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-04-2007 19:54 |
İsmail Çakır adına | gokseldbuga | Videolar | 9 | 03-04-2007 09:56 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |