|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Balık yemeyi seviyorum ben, herkese meraba...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() sizi biz yerden gözüm ısırıyor sanırım, imza ayarlarınızı yaparsanız süper olacak ama .
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz gülnar hnm. eşim izmire geleli 12 koca sene olmasına rağmen hala ankara diye ağlar
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz...geçmiş yıllarda bende bir süre Ankara'da bulunmuştum...ama nefes almakta zorlanmıştım açıkcası...çok güzel biryer olmasına rağmen denizi olmayan bir şehirde yaşamak işkence gibi gelmişti bana...denizi olan bir şehrin herhangi biryerine bırakın beni birşekilde yolumu bulurum...tekrar hoşgeldiniz...umarım katılımcı olursunuz...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz; Bende balık yakalamaya çabalamaktan zevk alıyorum, ama balık yeme işine gelince.............
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Gülnar.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()