|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar,uzun zamandır gitmediğim ama bilginiz üzere hazırlandığım turna avına nihayet bugün oğlum ile gitme fırsatı buldum.
avlak:bursa uluabat gölü katedilen yol:285 km gid-dön takımlar:2.40 10-30 , 2.70 10-30 gr kamışlar,30 ve 40 kalibrelik makinalar yöntem:at çek yem:storm,remixon,mister twister,lucky john silikon balıklar ve jig zokalar hava:açık,öğlen rüzgarlı skor:5 adet çok keyif aldığım,benim oğlanında balık tuttuğu bir av oldu.yarında alabalık avına gideceğim onuda öğrenmem lazım.hepinize rastgele haftaya yanınızdayım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() ohhh abi ellerine sağlık
afiyet olsun...bir aksilik çıkmazsa haftaya görüşmek umuduyla abi sağlıcakla kal... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cevat abi sonunda muradına erdin tebrikler gayet güzel boy ve sayıda balık avlamışsınız
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat Abi tebrikler, tatlı suda avını merak ettiğim 2-3 balıktan bir tanesi turna. 5'i bir yerde yapmışsın sen
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi alabalıklarında resimlerini dörtgözle bekliyoruz.. rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle tebrikler.bende 2 haftadır aralıklarla gidiyorum uluabat gölüne(akçalar kıyısı) ama daha bu yıl siftah yapamadım.sen nerede yakaladın acaba balıkları?
ikinci olarak bence balıklardan bazıları fazla küçük gözüktü bana ama bilimiyorum.cevabını bekliyorum. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebirkler Bursa, allah dahada irilerini nasıp etsin inşallah, raporları bekliyoruz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cevat maşallah afiyet olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat abi tebrikler...kıskanıyorum vallaha senin oğlanla birlikte yaptığın paylaşımları...maşallah nazar değmesin abicim...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bizimki tuttu ya şimdi bir turna,hele birde atçek ile yandık artık bütün gün nette süniyem araştırıyoruz.iyide oluyor denizlerde hala ses seda yok raporlara baksana hiç olmazsa tatlıda balık olduğunu biliyorsun yakalamak sana ve malzemelerine kalıyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22-09-2007 Ankara Dikilitaş Turna Avi (nostalji 2) | C@feran | TATLI SU AVI | 0 | 01-02-2008 23:38 |
30-04-2007 turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 27-05-2007 22:39 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |