|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Takımları daha iyi muhafaza edebilmek için bir dolap aldım ama malesef takımların 3,1 alabildi içine,,,takım çantasına gelince,üç dört takım çantasından sadece biri,daha büyüklerini düşünüyorum ama transpor zorluğu var,bende ufak çanta ile idare etmeye çalışıyorum malesef...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][url=http://imageshack.us]
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() seli abi,balzerin kaşıkları var av.markette tüylü ve renkli dam ve cormoranda ,bunların turnada işlevi nasıl abi.birde girip fiyatlarına bakarmısın sana zahmet bir akrabam almanya ve hollanda gezisinde orada daha ucuz ise getirteyim.mister twisterin her ürünü ve meppsin her nosuda yok birde little cleo bunların hepsini hesaplı bulabileceğim malzemeci ve tip tarif edebilirmisin rica etsem
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selim abicim sen olayı aşmışsın bunlar ne böyle yaf wallaha ben bu malzemelerle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat bir bakayım av marketine cevabımı veririm,bana soracak olursan ben derimki*ufak tefek malzeme yerine turnada ölü balık sistemini dene*bu malzemelere vereceğin para ilede iyi kamış,makine al tabiki benim gibi boşa para harcamak istersen o başka,ben şahsen balığa gidemediğim zamanlar oturup onları temizlemek onlara bakmaktan zevk alıyorum,yani anlayacağın*içimizdeki cocukluk*
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi doğru söylüyorsun daha büyük balık alma şansım var ölü yem ile,ama şu ara gittiğim uluabat gölünde diğer tatlısu balıklarıda bol miktartda olduğu için jandarma bekleyen oltalar izin vermiyormuş, atçek olayıda daha zevkli selim abi.bende senin gibi malzemeleri sitelerden araştırp yenilerini imkan dahilinde almaya çalışıyorum onların bir yerde düzenli bir şekilde durması kullanacağım günün gelmesi beni mutlu ediyor.en çok mister twister killed shad shassy ve little cleo nun çeşitlerini bulmak zor .yanımdaki bir genç albanın 2 ytl lik lüfer kaşığıylada yakaladı turnayı ama gelgelelim o güzel kaşıkları denemek lazım eğer ilgilenirsen sana bir ingiliz pike ve perch sitesi vereyim bütün taktik ve yeni kullanılan sahtelerin resimleri mevcut
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İşte değer verdiğim kamış ve makinalardan ilki,kamış,,,sportex kevlar spin zander,,,10-35gr atarlı 230 gr ağır 2.70 metre uzun,fiyatı 199 euro,makine shimano super x gt 3000 fiyatı 129 euro,bu ikilinin toplam ağırlığı 460 gr civarı,ikisinide şu an piyasada bulmak çok zor,ama böyle bir takımla bütün gün spin yaparsın hiç yorulmadan vede hiç bir balıktan korkmadan tabi normal boylardan bahsediyorum,tatlısuda turna,alabalık belli kiloya kadar yayın,denizde lüfer,levrek,torik gibi balıklardan hiç korkmana gerek kalmaz bu ikili ile...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abicim malzemeler ve dolap şahane...tertipli olmak ayrı bir meziyet gerçekten
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Selim harikasın. işte zevk budur arkadaşlar ..inşallah hepinizin de olur...
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim abi bence o hazine dolabına bir alarm taktır..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rasgele malzeme satışı hk. | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-09-2008 14:28 |
yeni bir malzeme | mufi | Diğer Malzemeler | 13 | 03-05-2008 16:58 |
Malzeme Kolleksiyonum 1 | BLACK SHARK | Malzemeler ve Bakımları | 6 | 26-06-2007 12:39 |
malzeme alımı | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 20-12-2006 16:34 |
Malzeme Tanımı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:20 |