|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese merhabalar..
oldukça yoğun ve stres dolu bir iş günün ardından biraz sakinleşmek için servisten indiğim gibi eve uğrayıp,takımları aldım ve herzamanki mekanım olan alaybey askeri tersane yanında aldım soluğu.civardaki yemcilerin birinden bir paket kırmızı kurt bulabildim.akşam 7 buçuk civarı kurdum mancınıkları.bir kaç tane el büyüklüğünde ısparoz çıktı.aynen denize gitti geri.maksat oltanın ucunda bişeyler hissetmekti zaten.derken hava karardı,vuruşlar da oldukça azaldı.bari biraz da at-çek yapıp eve kaçayım dedim.kefal-gamit benzeri parlak bi sahte yemle at çek yaparken, kıyıya yakın, yemin arkasından koyu renkli bişeyin geldiğini gördüm.makineyi sarmayı bıraktım,hoop üstünde.iri bir mürekkep balığı.kalamayı biraz gevşetir gevşetmez,alıp götürdü yemi.biraz ben çektim biraz o çekti.oyun oynuyoruz sanki birbirimizle ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ulaş tebrikler
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() dur sen ben bu akşam bi gideyim alsancağa doğru.. malum sezonda geliyo, dondurayım onlardan birazda yem sıkıntısı bari çekmeyelim
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ulaş genc arkadaşım böyle balık bulupta oyalanılırmı valla ben olsam yakalaya bildiğim kadar yakalardım aman doğru takımlarla git her zaman cıkmaz bu güzeller karşına rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ulaş, kalamar düzgünmüş...Sana yaşattığı heyecan yeter......Abisi; lidaki ve çupra'dan daha ışık yok galiba......
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ulaş tebrikler, neye niyet neye kısmet.İyi av olmuş gerisi gelir inşallah.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Meraklısı mesajı aldı
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende şimdi çıkıyorum tago, göztepe tarafından başlıycam, alsancağa doğru tarıycam bakalım sonuç ne olucak.. takımlar hazır kimse tutmasın beni geliooom
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() tebrik ederim devamı gelir inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ulas tebrik ederim fena bir parça değil.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
4 Mayıs İzmir/Alaybey At&Çek Sonuçları | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 10:10 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
04.03.2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 12-03-2006 06:42 |
İzmir Balık Raporu | Anıl ÜNALAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-12-2005 22:46 |