|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() fırtınaya rağmen seferihisar sığacık tarafına bir kaç olta atmak için hareket ettik ama nafile nereye geçerseniz farketmeyen bir rüzgar sadece mezarlığın orada biraz kuytuluk vardı fakat oraya yerleşen balıkçı arkadaşlarında aralarına girip keyif lerini kaçırmamak için sadece seyretmekle yetindim aslında iyide yapmışım çünkü lidaki kıyıdan av vermeye başladığını gördüm (bu iyi yanı) fakat boyları küçük olmalarına karşın malesef kovaya atıldığını gördüm ( buda kötü) çiftliğin o tarafta bir kaç atış yaptım ama ordada aldığım vuruşlar olmasına karşın rüzgar ve iskorpitlerden dolayı orayıda terk edip liman içine geçtim kış başında gördüğüm büyük bir sarpa sürüsü vardı şimdi onlar büyümüş av vermeye başlamış herbiri yaklasık 350-400 gr gelen sarpalar ve boru kurdu sülünezde dahil olmak üzere her yeme tepki veriyorlar sarpa avından ve etinden hoşlanan arkadaşların dikkatine eğerki aşağıya toplayabilirseniz balığı keyfinden doyamıyacağınız bir av olacaktır eminim bu arada oranın sürekli sakinleri olan erkek mercan ve gopez yavrularındanda bolca bulacaksınız bilginize yeminiz bol olsun ve ordan yem bulurum umuduyla sakın gitmeyin sadece 1 hafta öncesinden kalmış sülünezden başka birşey bulamazsınız...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güvenim bu sanatsal yazından ve verdiğin değerli bilgilerden dolayı teşekkürler. Resim olayınada girseydin keşke, bir kaç resim hoş olurdu. Liman içinden ve liman girişinde rüzgarın yönüne göre at-çek yapsaydın keşke, zira bu aralar liman içinden turna alıyorlarmış. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tuttuğun balıklar senin olsun daaa. bundan böyle senin işin de zor bee güven
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Kardeşim azmin yeter valla, sen git-dön bir de balığa git, helal olsun ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
i |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Güven im mezarlık hattı boyunca yürüyüpte tepeye kayalıkların arka tarafına geçince tam karşında hafif sağda sepetler gözükür.. o taraf doğru ileri atılsa sanırım birşeyler alınır..
birde faruk geçen haftalarda bir gün. bu ön taraftaki yani arabaları park ettiğiniz resturanın önünde durdugunuzda tam karşınıza denk gelen sahil şeridinde yine çok iri sarpa dan bahsetmişti. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güvenim yaşlılık dedinde aklıma o muhteşem Karaburun maceramız geldi. Kar, yağmur, fırtına ve soğuk ama hiç birisi bizi balık sevdamızdan vaz geçiremedi. Aldığın levrekleride söylemeden geçemeyiyeceğim, ama gerçekten benim oltamıda muhtemelen azman sargoz kayanın altına almıştı.
![]() Sonuçta yaşlandığımızı söyleyemeyiz sadece değişiklik yapmalıyız diye düşünüyorum. Örneğin kılıca gidelim ne dersin? RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar da Balık avı | ahmetglr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 01-02-2010 20:08 |
22.04.07 Seferihisar | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 27-04-2007 15:40 |
21.01.07 Seferihisar Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-02-2007 12:28 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |