|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR BABAKALE DE PARAGATE İLE TUTTUĞUMUZ MERCANLAR
LAZ AHMET-SÜSLÜ-EVREN VE BEN ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldiniz.....
Ülkemiz sularında bu kadar iri boy mercan olduğunu ilk kez görüyorum.....Arkadaşlar bereketli olsun... Ayrıca, kontrol paneli bölümüne girip de imza düzenle kısmından ''sizi tanımlayan'' imza ayarlarını yapmanız gerekmektedir..... Birde rahat seyredilebilmesi açısından yükleyeceğiniz resimleri küçültüp yüklerseniz daha iyi olacağo kanaatindeyim.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz. gerçekten oltala baya hüner istiyecek bir av olur ama bi okdarda zevki olurki..şimdi hayal ediyomda vay anam vay...
tebrik ederim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tebrikler arkadaşlar harika balıklar.ülkemiz karasularında bu büyüklükte balıkların olduğunu bilmek gerçekten sevindirici.
sanırım sizlerin profesyonel balıkçılık belgeleriniz var bu işle ticari olarak ilgileniyorsunuz diye tahmin ediyorum.zira amatör balıkçılıkta bildiğim kadarıyla paragate kullanmak yasak. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu büyüklükte mercan görmeyeli çok olmuştu, teşekkürler...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler muhteşem balıklar gerçekten...işte bir çanakkale klasiği daha
ne zaman tutuldu bu canavarlar... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inanamadım valla.bu büyüklükte şimdiye kadar hiç görmemiştim..sadece maşallahh diyebiliyorum...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Bu Baliklar 8 Nisanda Tutuldu
Daha Sonra Videolarinida Göndericem
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() sabırsızlıkla bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocabalıktan cumartesi işkine, mercanlar ve .... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 08-11-2008 22:06 |
03.02.2007 Karaburun Yeniliman Mercanlar | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-02-2008 20:28 |
kuşadasından mercanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2007 17:43 |
Ohh be mercanlar | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 08-04-2007 07:51 |