|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar Gümüldür çatal azmak mevkii saat 12 den 15e kadar
***11no mustat 1523 duratin. beden 016 discovery şamandra sivri uclu ince uzun 1 gr.lık çin malı.. yem .. dere boyundan kürek le çıkan kırmızı kurt. 6 m.lik sıradan bir dere kamışı..su derinliği max/1 m. balık.vuruş derinliği..70 cm. su az bulanık /rüzgar sabah öglene kadar güney batı/ ögleden sonra kuzeyli.. hafif. ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi,bu kefallerin senden çekeceği var,ilmini çözmüşsün kefalin bereketli olsun,tebrikler abi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Muvaffak bey tebrikler,gerçekten güzel bir av yapmışsınız.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey yine kefal bırakmamışsın sularda. ellerine sağlık. umarım sağlığında yerindedir.
orçun un da bol bol selamı var ellerinden öpüyor.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 07-05-2007 " tarihinde saat 19:54 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() abim benim harikasın sen ya...afiyet bal şeker olsun...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abicim bu sefer kırmışsın balığın belini, tebrik ederim valla
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi bomba gibi döndün be abicim yakışır vallaha tebrik ederim
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kefaller harika...
![]() ![]() ![]() Tebrik ederim iyi av.. ![]() Birşey merak ediyorum bu azmaklardan çıkan kefaller yerken çamur kokmuyor mu ya da bu koku olayı mevsimsel birşey olabilir mi? Hiç unutmuyorum seferihisar azmak'ta baba bir levrek tutmuştum ama güzelim hayvanı çamur kokusundan yiyememiştim...
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşlar muvaffak abinin yakaladığı yerde bende acvlanıyorum ancak harika tadı var ve hiçbir koku hissedemedim ama bellide olmaz belki ben çok açtım o an bide tokken koklamak lazım..
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.ekim gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 03-11-2007 01:13 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |
12 mayıs gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 14-05-2007 08:09 |
05 Mayıs Gümüldür-Özdere | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 09-05-2007 15:11 |