|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Hem C.tesi hem Pazar Gümüldüre gittik. Özderede yeğenimin işlettiği bir restoran var , Çardak. Hem biraderi ziyaret edelim hem de hava alalım maksadıyla ailece gittik. Bu arada boş duranı Aallah sevmez diyerek kayalardan mideye toplayarak salladım oltayı. 1-2 hani, birkaç ta isparoz tıkırtısı. Haniler denize iade, fotoğraflar da sizin seyrinize.
![]() ![]() Ailem, Çardak ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel cim,buaralar akbükü ihmal ediyorsun gibime geliyor,sen yine kazıklı yapta raporların şenlensin
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() benden biraz zor rapor gelir artık, birader yazın çalışıyor, ben de biradersiz balığa gitmekten pek hazetmiyorum , dertliyim anlayacağınız.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sorun o diil Onurcum , sizle de avlanmayı seviyorum ama biraderimle alışmışım, zıpkıncıların beraber daldıkları arkadaşı gibi (buddy?).
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() şaka bir yana şimdi ben gelicem sana dicem ki "kardeşim zeytinelinde ya da gerencede falanca yerde deli çupra başlamış"...sende bana "olmaz abim olmadan asla mı" diceksin...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel ortam şahaneymiş, tek eksik balık olmuş gerçeken...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() iyi reklam oldu goksel, bu yaz cardak'i bos birakmayiz
![]() ![]() hatta madem biradersiz cikmam diyorsun, mekan kapandiktan sonra aliriz onu da atlariz tekneye, ozdere aciklarini hep beraber bi kolacan ederiz ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Onurcum biraz öyle oldu ama rastgelsin.org un menfaatinedir. Çardak hem aile restoranı hem bizim yerimiz, yani rastgelsin.org mensupları rahatlıkla gidebilir, hem fiyatları acıtmaz, hem denize 0 , hem de canlı müzik var, hatta ben de biraz zevk almak açısından 1 saat falan çalmayı düşünüyorum arada.
Fehmi reisle çıktığınız avları zevkle okudum geçmişte. Cuma akşamından çıkıp olta atmaya zevkle varım kardeşim Bu arada, efes ve miller her zaman tercihim iken, artık sadece Tuborg limonlu içiyorum, hem diğerlerinden daha hesaplı hem de benim damağıma çok uygun Bu mesaj en son " 09-05-2007 " tarihinde saat 11:51 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() göksel hocam şu çardağın yerini belirleyici bir şekilde tarif edermisin..birde orada sezonda kalabileceğimiz bir yer varmı...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.01.2009 Özdere Mercanları | ilhami48 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 20-09-2010 12:17 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |
12 mayıs gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 14-05-2007 08:09 |
7 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 31 | 09-05-2007 14:32 |