|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() denizi seven herkese merhaba
bende deniz tutkunu bir şahıs olarak bu siteyi bulduğuma ve dünya üzerinde yanlız olmadığımı gördüğüm için çok mutluyum. deniz ve tekne öyle bir olguki dışarıdan bakan birisi için hobi çoğu zamanda gereksiz ve çok meşakkatli bir heves olarak algılanır ama onların bilmediği bir husus vardırki deniz bir hobi değil bir yaşam tarzıdır. fakat malesef üç tarafı denizlerle kaplı bu ülkede denize insanlar öcü gibi yaklaşıyorlar ve bu yaşam tarzını seçen insanlarada sanki kötü alışkanlığı olan bir şahıs muamelesi yapılıyor bu durum gerçekten beni üzen bir durum. tekneme bir haftalık bakımın ardından beni anlayabilecek insanlara deniz dostlarına bunları yazmak tüm yorgunluğumu alıyor en azından aranızdan hiç kimsenin beni deli yada parasını nereye harcayacağını bilmeyen bir adam olarak görmeyeceğinizi bilmek çok güzel bir duygu. galiba biraz içerlemişim canım dertleşmek istemiş kafanızı şişirdim tüm değerli bilgilerini paylaşan deniz dostlarına merhaba diyorum deniziniz sakin balığınız bol olsun. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() raamıza hoşgeldin vento.....paylaşımcı ve daim olman dileğiyle....rastgele...
imza ayarlarını yaparsan tam süper olacak... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sıcak merhabalarınız için çok teşekkürler arkadaşlar denize ve denizi seven insanların kalp sıcaklığına sahip olduğunuzu görüyorum
neşeniz vede deniziniz daim olsun
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgelgin Tuna abi...
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hosgeldin Tuna Abi....
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tuna abi aramıza hoşgeldin
![]() |