|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım,tırıvırı ile mücadele etmek için,göz göre göre,para kazanmak uğruna doğaya zararlı olduğu kanıtlanmış,çok sevdiğimiz amatör olta balıkçılığına zarar veren,sportmenliğe yakışmayan tırıvırı için artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi,geçiyor,bu yasadışı illeti satanlara karşı bir yaptırıma gidelim,avmarket ve albashop bu kampanyaya katıldı .rastgelsin ailesi olarak tırıvırıyı satan malzemecilere satmaya devam edeceklerse alış veriş yapmayacağımızı söyleyip YAPMAYALIM,kullananları uyarmak ile bir sonuç alamıyoruz,gelin hep birlikte satılmasını önlemek için savaşalım.RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMU na üye olan ,bütün olta balıkçılığına gönül vermiş arkadaşlardan bu çağrıma ilgi göstermelerini rica ediyorum.İsresek yaparız biz bir aileyiz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat Abi önemli bir konuya değinmişsin, teşekkür ederim. Kendi adıma önerdiklerini uygulayacağımı belirtmek isterim. Ama bunun da ötesinde yetkilileri tırıvırı satanlara yaptırım uygulamaya nasıl yönlendirebiliriz onu da tartışmak gerek bence...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cevat dikkat çekmek istediğin konu ile ilgili olarak ben şahsen uyarılarına dikkat edeceğim.teşekkürler....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu tiriviri dediginiz trol mü?
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kullanımı yasaktır. Çünkü en ufak bir takılmadan ince olduğundan kopar ve hem denizde kirlilik yaratır, hem de takıldığı yerde balıkların ağa dolanması nedeniyle tam bir katil olur. Ayrıca benim görüş açımdan hiç de sportmence bir av biçimi değildir. Burada kullanımı ve satışı yasak olmasına rağmen ne yazık ki her yerde bol miktarda görülebiliyor...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert cok tesekkürler....
Ben biliyorum o aleti ..... bende de vardi....avuc icine sigiyor .... Bende 4-5 yil önce antalyada kullaniyordum onu plajda...Guppes avlamak icin...ama oltayla falan degil elimle....1 saatte 1-2 kilo kücük guppes yakalanir
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sırtı avcılığı ile Sinaritle mücadele. | orhan Kucukbicmen | Sırtı-Seğirtme | 27 | 12-01-2008 17:00 |
Tiriviri Ile Mücadele Etmek Için | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 05-10-2007 11:24 |
Tırıvırı - Hayalet.. | varior | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 14 | 08-05-2007 08:45 |
tırıvırı | iskorpitos | Resmi Avcılık Duyuruları | 6 | 15-03-2006 03:18 |