|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım gecen haftadaki cereyan eden olaylar nedeniyle yapmış olduğum avların oluşumunu ve resimlerini gönderemedim biraz birikti hepsini birden ekliyorum.
KULLANILAN TAKIM 1-tekli sikon raglou 5 cm kırmızı 2-0.25 misina 3-tekneden salınacak olan misinada 3 adat en ufağından pırdöndü 4-teknrden 25-30 metre salınarak rolantide gidildi 5-sabah 005-007 arası en verimli olduğu zaman. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar perşenbe günü tutulanlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunları pazartesi tuttuklarım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Son olarak pazartesi sabahi gittiğimde bunlar takıldı sırtıya.bu gün yani salı sabahı bir iştahla cıktım ama yarı yolda yağmur ciseleyince vaz gectim yarın ne gösterir bilinmez her keze bal şans ve bol balıklı günler dilerim rastgelsin. Not-( birinci resimde makinanın tarih ayarı bozukmuş düzelttik.) |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostum Eline Koluna Sağlik Biraz Kovala Mersine Insin şunlar Burada çok Kesat Günler Yaşiyoruz Nedense. Naçizane Bir Tavsiyem Olacak Yenecek Hiç Bir şeyi Gazeteye Sarmayin . Eski Bir Basin çalişani Olarak Buna çok önem Veriyoruz çünki Malum Kurşun Bileşenleri Baskida Kullanilir Bu Ise çok Toksit Bir Madde Olup Vücutta Birikir. Lütfen çevremizi Uyaralim. Rasgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi yapmış yine yapacağını, maşallahın var abi, afiyet bal şeker olsun, ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi eline koluna sağlık, harika av yapmışsın yine...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım durdun durdun toptan koydun fotoları
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2008 Tatil Günleri | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-09-2007 22:21 |
Alanya da kuzu günleri | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 11-09-2007 14:56 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-8 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 03-07-2007 21:54 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-7 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 23-06-2007 12:10 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-6 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 06-06-2007 21:32 |