|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() sahılevlerınde altıevlerın acıgında bugun av yapmak cok zevklıydı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
MEHMETERHAN MEHMETERHAN35@HOTMAİL.COM 01.02.1980[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 10-06-2007 " tarihinde saat 20:15 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet erhan tebrik ederim kardeşim. gerçekten çömertmiş
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() üc kısıde üc ayrı kova doluydu ne dıyeyımkı caparıde yapılıyo artık dahada guzel olacak gecen hafta 4veya5 balıkla donuyoduk
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() mehmet çok iyi kolyozmu/uskumrumu arada istavrit te varmı?
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() hepsı uskumru sadece arada 3-4 tane gopes var onlarda arada caparıye gelenler bugun ınanılmazdı boyle bısey gormedım bızde 3 kova vardı gerısını sız dusunun ve ben saat 12 de dondum
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet tebrikler ,evelki hafta çok güzel balık yaptı ,geçen hafta yapmamış,bu hafta senden haberleri alınca geçen hafta yapmadı diye iptal ettiğimiz istavrit ,uskumru ,kolyos avının pişmanlığını yaşıyoruz.Rastgele dostum.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() dun ye bugun balıkcılar 15-20 kg dan assagı balıkla karaya cıkmadılar keske ıptal etmeseydınız ıyı ve zevklı bı av yapmıs olurdunuz
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet güzel av olmüş tebrik ederim. zaten balık bol olunca çapari yapmak çok zevkli olur.inşallah daha iyilerini yakalarsın...
rastgelsin....
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Mehmet kardeş bu uskumru kaç mtr. iğneye saldırıyor
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi güzel av olmuş tebrik ederim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sahilevleri | aeakkus | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 05-10-2008 16:14 |