|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bu cumartesi ögleden sonra 14 gibi çaglarda olmayı düşünüyorum..
..bilmem ne demek istediğimi anladınızmı... öpüldünüz... Bu mesaj en son " 13-06-2007 " tarihinde saat 10:24 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() yine çekiliş var aranızdan 5 (yazı ile: beş) talihliye balık çantasına son derece kullanılışlı bir malzeme..bizzat kendim yaptım el emegi göz nuru Rastgelsin org markalı ürün
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() ahhh canım abim gene banamı hazırladın kaçırırmıyım hiç 2 de ordayım...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bizim Iğnemiz Damaksizmi üstad?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() valla bilmem gelen şansını görür
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi ,öncelikle bu gün işyerime gelip beni ziyaretin gerçektende beni çok mutlu etti ,teşekkürlerimi sunarım canım abim.Cumartesi günü yanınızda olup gelen değerli arkadaşlarımla da görüşmeyi çok isterdim lakin çalıştığım için o güzel ortamdan mahrum kalacağım,güzel geçmesi dileklerimle.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muficim bu sefer kimsenin şansı yok bana çıkıcak kesin
![]() ![]() Ben zate cumartesiye milleti toplamaya çalışıyodum Öss den önce hepinizi görmek istiyodum(Sınavdan sağ çıkıcağımı düşünmediğim için) .. Herkesi bekliyoruzzz ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi Izmirliyim ama dediginden birse anlamadim mazur gör....
![]() saygilar
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu cumartesi saat 14:30 da izmir kemeraltı hizarcamii mevkii çağlar ticaretin önü..buluşma noktası.. |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
toplanma ve harekat merkezi.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmirlilerin dikk. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 07-06-2006 18:02 |
tüm arkadaşların dikk. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 16 | 04-04-2006 16:41 |
kefal(izmirlilerin dikk) | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 12-03-2006 22:58 |
avcıların dikk. | mufi | Resmi Avcılık Duyuruları | 6 | 12-12-2005 22:59 |