|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Onur il yaptığımız telefon konuşmasında alanyada olucağını ve beraber balık avına gidebiceğimizi sorduğunda hic düşünmeden kabul ettim zira diğer sitelere ve rastgelsine eklediği resim ve av anılarından dolayı kendisini zaten merak ediyordum.alanya yeni limandan aldım kendini istediği yerde bir iki dalış yaptı benim o bölgede balık avı olanağı olmadığı icin sadece ona baktım her dalış bir dakika sürüyordu yukarda yarım dakka dinlenip yine dalıyordu cok sistemli mutad bir dalış periyodu izlediğimi taktir etmek isterim gerci yol yorgunu ve dalışa yeni başladığını söylüyordu ama banim gencliğimde daldığım derinliğin iki misli (12mt)daldığı gibi en iyi zamanımda yarım dakka dalan biri olarak ne yaptığını cok iyi biliyorum bu günden hatıra ilk daldığı bölgede ikitral vurdu yaklaşık 45 cm civarı daha fazlasınıda vurabileceğini ama secici bir avcı olduğu icin devam etmedi kale dibine daldı güzel sinaritin yarım metre daha uzakta duğundan atmadığını söylemişti .o günün anısına.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam çok hoş bir fotograf .çok hoş bir anı..
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Işte Dostluk Ve Av Bir Arada Belgeleyenin Eline Sağlik . Dilerim Her Kişi Bu Anlari Yaşar Bu Fani Dünyada.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok hoş bir anı..güzel insanlar güzel balıklar...yolu balıktan geçen herkesle bir gün bir yerde buluşmak dileğiyle...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abim ve Rauf kaptanım ikinizide tebrik ederim maksat muhabbet. Onur abi eminim vurmak istese en az 20-30 tane tral vururdu o kapasiteye sahip bir avcı ama o her zaman kalite av yapar. Kalite yoksa tavalık balığını alır avı bırakır
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel olanı da bu değilmi.PAYLAŞMAK
bazen fikirlerimizi, düşüncelerimizi-eğer kısmet olurda karşılaşırsak-zamanımızı. babalar,elinize yüreğinize sağlık. allah gönlünüze göre versin.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler rauf abi güzel gün geçirmişsiniz...onuruda kutluyorum saygılarımla abicim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi Muvaffak Abi nin de dedigi gibi gercekten cok güzel bir hatira fotografi....
Rauf Abi bu arada gece baligina falan cikmiyormusun hic ...?Melanura,Sargoza falan... Ve suanda oralarda Kolyoz baslamistir sanirim... Saygi ve sevgiler
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel balıklar vurmuşsunuz abilerim.Tebrikler.
Zıpkın tutkusu bir uhte olarak kaldı içimde.Bu fotograftaki dostluğu,oramı,balıkları görünce yine depreşti duygularım...İnşallah birgün bana da nasip olur... Sevgi ve saygılarımla...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Onur ve emreyle zıpkında bir gün | Rauf | Videolar | 6 | 02-01-2008 18:38 |
onur un yakın geçmiş portfolyosu | giritli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 08-02-2007 14:01 |
Onur abimin mırmırı | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 20 | 29-12-2006 13:59 |
ONUR SATI HOŞGELDİN (bnttn) | aserkansatı | Tanışma | 7 | 10-11-2005 21:46 |
Hoşgeldin Onur Sengun | aserkansatı | Tanışma | 2 | 08-11-2005 06:59 |