|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bu gün harika bir akşam üstü geçirdim . şu monoton geçen günlerime. (discus) Serkan Karınca kardeşim bu gün bir renk kattı.
saat 15 gibi telefon ile aradı -abi torbalıda işim var gelecem senide göreyim . dedi . ben tabi çok sevindim ve zaten benim oturdugum site yol üstü bana ugradı beraberce gittik işlerini halletti ve sonra doğru Belevi sulak alanı bölgesine yanında biraz malzeme vardı olta atalımmı dedi.. ama ben ona şunu söyledim -Buraya organize bir şekilde geleceksiniz sizin oltalarınızı ben ellerimle hazırlayacagım. dedim.. gün batımında içeceklerimizi yudumlarken sohbetimizi yaptık.piknik alemi yapanları ve balık tutanları seyrettik.o bölge hakkında balık // ortam / avlanma yöntemi/ çıkan balıklar hakkında bildiklerimi aktardım en azından bir ön bilgi sahibi oldu.. veee O2 takviyeli temiz hava aldık. teşekkürler Serkan ım. ve onun bir lafını aktarıyorum. ''Bildiğin yol en doğru yoldur'' Bu mesaj en son " 01-07-2007 " tarihinde saat 19:30 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bu güzel ziyaretten aldığın haz ve duyduğun mutluluk senin o güzel kişiliğini yansıtıyor.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel,ayrıca böyle güzel ortamların yaşanmasına vesile olan bu sitede emeği geçen herkesede teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi sen bitanesin
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() muvaffak abicim asıl ben sana teşekkür ederim hoş muhabbetin ve arkadaşça eşliğin için..sayende yeni yerlerin keşfi ve boşa gidecek olan bir günü dolu dolu geçirme imkanı tanıdın bana..
bu sitenin tüm amacıda: bu tür dostlukların olduğu aynı sevdaya tutulmuş kişilerin bilgi alışverişinin yanı sıra birbirlerinle beraberlik içersinde takım ruhuyla, yoldaş olma içgüdüsüyle, tatlı organizasyonlarla, yeni kişilerle tanışma imkanını düşündüğüm ve bu özellikleri burada bulduğum için bu siteye kayıtlıyım..iyiki de bu siteye üyeyim ve iyiki sizleri tanıdım..nice dostlarla tanışma ümidiyle..saygılar... Bu mesaj en son " 01-07-2007 " tarihinde saat 20:19 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar . işte Serkanım ortamı gördü valla bayıldı tam böyle balık tutlacak mangal yapılacak bir mekan. sessiz temizhava. hele sizin gibi şehirin göbeğinde yaşayanlar için tam değişiklik.
bundan sonrası size kalmış. toplanıp gelin. kardeşlerim daha ne diyeyim |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her gününüz böle tatlı geçsin abilerim.Daha güzel daha tatlı daha neşeli günler bizi bekliyor gerçekten.Muvaffak abimin dediğe yere gerçekten yapalım bi organizasyon bütün izmir'li rastgelsin'ciler gelsin böle kalabalık böle bir sülale olalım orada toplanalım yakalım mangalımızı ben balık tutmam öle ortamda oturur muhabbet ederim.Balığa hiç bir gerek yok zaten maksat muhabbet olsun.Tatlı suysa muvaffak abimizi denizse hasan abimizi izler neşemiz yerine gelir zaten.Böle bir günü gerçekten çok istiyorum.
Saygılarımlar.. Esen kalın..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() serkan yaptığını anlamadım sanma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler rastgelsın. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Kahve bahane muhabbet sahane!!! iste en güzel recete budur!!!
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Bir gün için harika diyebilmek çok güzel.yüreğinizin güzelliği yaşadığınız güne yansımış bence...önümüzdeki harika günlere...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi
Sen yanlis yapmisin yaa.Sen orda Serkan'a 2 olta attiracaktin baligin iyi vurdugunu hissetsin yeterdi!Artik herhaftasonu damlardi senin yanina ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu site harika... | mufi | METEOROLOJİ | 3 | 24-10-2008 09:50 |
harika bir ders | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 19-03-2008 14:40 |
harika bir yapay yem | mufi | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 17 | 26-01-2008 18:16 |
size harika 2 adet konu .. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-07-2007 17:57 |