|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar simdi acacagim konuyu 2 öynce de acmistim ama yeterli bilgi alamamistim.
Konu kamislar. Teleskobik kamislar:Tek avantaji tasima kolayligi,dezavantazi hissedilirliginin az olmasi ve daha cabuk yipranmasi. Parcali kamislar:Biraz daha pahali ve teleskoplar kadar portatif degil fakat hissedilirligi teleskoplara göre cok daha yüksek ve daha dayanikli. Ben Türkiye deykende parcali kamis kullanirdim simdi de parcali kullaniyorum! Türkiye de genelde herkes teleskobik kamis kullaniyor! NEDEN ?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() eğer taşıtımız varve onunla ava gidiyorsak parçalı uygun olabilir cumhur ama otobüslede ava gidenlerimiz var biliyosun onlar için baya zor olur bence ayrıca parçalılar daha pahalı yanlış bilmiyosam..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bilmiyorum..........................
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Cumhurcugum ...bunlari sana anlatmistim sanirim , sen suan parcali kamis kullaniyorsun degilmi ? peki gecenlerde baliga gittigimizde Teleskop kamisin dez avantaslarini gördün sanirim , ve parcali kamislarin daha pahali oldugunu burda da gördün .... hissedarligina gelince kamislarin material ve esnekligi ..ayni zamanda nerde ne kullanacagin kamislar ... agirlik , uzunluk , aktion , vs vs .. sadece transportda sorun oluyor ... bilirsin bende birtane bile teleskop kamis yoktur , bunlarin genelde yüzükleri kapatma aksaminda kitleniyor , mesela akdenizde tuz orani yüksek .... hemen tuz kapliyor ve kapanisda kilitleme olusuyor , buda yüzüklere zarar veriyor .... material acisindan iki kamis ayriminda kaliteli olanlar var , ama benim genel tavsiyem iki parcali kamis türleri . selamlar ... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Abi, iste bütün bu dezavantajlara ragmen niye herkes daha teleskobik kamis kullaniyo.Ben onu bilmek istiyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Para kardesim para ....
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumhur abi hem parası,hem taşıma kolaylığı.MEsela ben 16 yaşındayım.Kendi paramı kendim kazanmıyorum.Baba parasıyla idare ediyorum.O yüzden param ancak teleskobik kamışlara yetiyor.Bir diğeri de mesela ben yazın tatile kendi arabamız olduğu halde,özel arabayla gittiğimizi bilmem.Bazı özel nedenler var.Hep otobüsle gitmişizdir.Mesela otobüsle uzun yola gittiğimizde oltaları elimizde taşımak zor oluyor.Mecburen bagaja koyduruyoruz.Eğer parçalı kamışı bagaja koyarsak eminim daha ilk durakta kırılır.
İnşallah anlatabilmişimdir... Saygı ve sevgilerle...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bence genel sorun para degil.Rahatlik;kimse elinde uzun bir kamisla otobüse ve dolmusa binmek ve dolasmak istemiyor bence.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |
Lütfen... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 18-02-2006 17:54 |
Takım Çantasında Olmazsa Olmazlarınız Neler?? | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 17-10-2005 04:13 |