|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık sizlere.
paylaşımlarınız bizim için çok değerliydi. sizleri göremedikçe özlemle yanıyor içimiz. buralardaysanız bir merhabanızı bekliyoruz. ![]() ![]() ![]() hasretinizden prangalar eskittik, bir satır olsun yazın da giderelim ne olur özlemimizi. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Kıvanş kardeşim benden evvel davranıp yazdın tam damarıma bastın, aynen bende Erol ve Mert kardeşlerimi aynı duygu ve düşünceyle tekrar burda bizleri karekterleriyle, insanlıklarıyla, tabiki emekleriye, tabiki bilgileriyle rastgelsin.org da görmek ve yaşamak istiyoruz, sanmayın ben her şeyi unuttum, ben gözden uzak olanı gönüldende uzak tutmam bilgilerinize sevgi ve saygılarımla....
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() evet arkadaşlar dünya tatlısı ,erol un işlerini yola koyunca görüntü vereceğine inanıyorum.
da mert isimli dünya güzeli kardeşimin görüntü vereceği konusunda şüpheliyim dertliyim.üzüntülüyüm.vs.vs.heyhaaat. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım,ilginize kendi adıma çok teşekkür ederim,inanın bende çok özledim,ama az kaldı yeni paylaşımlar için,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol bey hesretle bekliyoruz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
Ve, nihayet hasret sona eriyor..... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 04-01-2008 23:14 |
Hasret kaldım görmeye | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-09-2007 22:26 |
Kuruduk Kaldık | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 12-01-2007 04:52 |
nice yıllara mert | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2006 08:06 |